Активістка Ірина Петрунько назвали учасників бойових дій провокаторами (відео)

14.12.2018

12-piketЦього вівторка ввечері активіст та представник партії «Патріот» Артем Кривов’язий, йдучи пішохідним переходом на проспекті Незалежності по тимчасово встановлених палетах, нібито, впав й забився. На місці події «випадково» опинилася ще одна громадська активістка і представниця тієї ж політичної сили Ірина Петрунько, яка одразу почала вести пряму трансляцію у соцмережі, і, при цьому зробила вигляд, що зовсім не знає Кривов’язого.

Наступного дня Петрунько та Кривов’язий намагалися організувати пікет під стінами Ратуші. До «пікетувальників» вийшов поспілкуватися секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, який уважно вислухав усі претензії активістів та запропонував продовжити розмову пізніше, адже мав їхати на зустріч із ветеранами АТО. На що Ірина Петрунько заявила, що їхнє з Кривов’язовим питання важливіше, ніж учасники АТО.

«Хіба ветерани АТО це зараз нагальніше питання ніж пішохідний перехід на якому травмувалась людина?», – зазначила Петрунько.

Ввечері, коли ті ж самі активісти намагалися організувати пікет вже на проспекті Незалежності, до них прийшли учасники та ветерани бойових дій та поцікавилися, чому Петрунько до них так зневажливо ставиться.

У відповідь, активістка звинуватила їх у провокації. А ще зізналася, що їхня акція є політичною та зробила директору Департаменту ЖКГ Володимиру Бешлею безглузду пораду асфальтувати Проспект у мінусову погоду.

Подробиці у сюжеті телеканалу «Чернівецькій промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини