Те, що виконком видає містобудівні умови – це маячня наших політичних опонентів, – Василь Продан

07.12.2018

проданПолітичні опоненти чинної міської влади з «Народного фронту» продовжують продукувати різноманітні фейки та вигадувати різноманітну маячню про її діяльність. Зокрема, дійшло до того, що вони почали звинувачувати виконком у тому, що він, нібито, видає містобудівні умови.

Хоча, насправді, це не є функцією виконкому і лише в окремих випадках він може надати попереднє погодження, але остаточне рішення все одно залишається за органами архітектури.

Про це у програмі «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецький промінь» повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Є політичні діячі, політичні опоненти, які все, що б ми зробили, перекручують. Що найбільш неприємно, що це все вони не лише між собою говорять, а й обговорюють на телебаченні, з трибуни Верховної Ради озвучують цю маячню на всю Україну. Справді маячню, адже ніколи виконавчий комітет Чернівецької міської ради не видавав містобудівних умов. Завжди це робили органи архітектури.

На сьогоднішній день, в деяких випадках, виконавчий комітет попередньо погоджує ці документи. Тобто, якщо документи погодили, то далі, після цього, вони направляються до Управління архітектури. І  там головний архітектор приймає рішення – погоджує чи не погоджує. Тобто те, що виконавчий комітет видає містобудівні умови – абсолютна маячня», – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини