Привітання Голови облради Івана Мунтяна з нагоди Дня Збройних Сил України

06.12.2018

призов військоШановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Від імені крайової представницької влади, від депутатів обласної ради та від себе особисто щиро та сердечно вітаю з нагоди знаменного свята – Дня Збройних Сил України!

Славні традиції українського війська беруть свій початок з часів Київської Русі – України та Козацької республіки. Примножені численними бойовими перемогами бійців збройних формувань УНР та ЗУНР, Гетьманату та Директорії, Української Повстанської Армії ці традиції лягли в основу оновлених Збройних Сил України.

Нині ж захисники Української Держави, загартовані у жорстокій боротьбі з російськими загарбниками та їх поплічниками на Сході України, здобули для української армії заслужений статус однієї з наймогутніших у Європі та світі.

Ми за правом пишаємось незламним бойовим духом наших мужніх оборонців, рівнем їх фахової підготовки та взірцевим військовим вишколом, а також високо цінуємо їх визначні заслуги перед державою та народом.

Щиросердно бажаю усім, хто присвятив своє життя шляхетній справі збройного захисту незалежності і територіальної цілісності нашої Батьківщини, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, життєдайних Божих благословень, та надійних янголів-охоронців!

Нехай береже вас Бог! Слава Україні!

Голова обласної ради Іван Мунтян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи