Усі школи та дитсадки у Чернівцях з теплом. Працюють над відновленням опалення у ДНЗ №28

15.11.2018

продан5Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан заявив, що теплокомуненерго цьогоріч підготувалося до опалювального сезону набагато краще, ніж у попередні три роки

У Чернівцях станом на сьогодні тепло є у всіх дитячих садочках та школах, окрім ДНЗ №28. Про це під час прямої трансляції у соцмережі Facebook повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

«Сьогодні працюють 86 котелень з 87. Зранку запустимо котельню на вулиці Якоба фон Петровича. Всі садочки та школи у Чернівцях з теплом, окрім ДНЗ №28. Сьогодні відрегулюємо ситуацію у цьому дитсадку. Зранку будуть працювати працівники теплокомуненерго», – заявив Василь Продан.

За його словами, вже відновили теплопостачання у школі №6 та ДНЗ №32, 33 та 45. Наразі частково опалюються корпуси у дитсадках №24 та 34.

«У ДНЗ №24 та 34 є дві та три групи відповідно, де неналежна температура, оскільки не працюють підкачувальні наноси. Ми вже замовили нові і маємо встановити їх до п’ятниці», – додав очільник міста.

Окрім того, як додав Василь Продан, сьогодні мають відновити теплопостачання у НВК «Любисток» на вулиці Руській, де стався прорив тепломережі.

Загалом, за словами секретаря міськради, теплокомуненерго цьогоріч підготувалося до опалювального сезону набагато краще, ніж у попередні три роки.

«У нас ситуація значно краща, ніж у інших містах України, як Кривий Ріг, Херсон, Сміла, Кам’янське, Шепетівка, де взагалі відсутнє опалення. Цьогоріч у нас проривів тепломереж було вдвічі менше, ніж торік. Це свідчить про те, що теплокомуненерго підготувалося добре та гарно провело випробування перед початком опалювального сезону», – додав Василь Продан.

Джерело: “Чернівецький промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини