Ямку, яка мала свою facebook-сторінку, заасфальтували

13.11.2018

IMG_20181113_102445Більш ніж два роки тому поблизу одного з люків на вулиці Руданського почав просідати асфальт. Місцеві мешканці одразу ж забили на сполох і намагалися привернути увагу до цієї проблеми тодішньої міської влади. Однак, комунальники особливо не поспішали її вирішувати: декілька разів невеличку ямку підсипали гравієм, чи асфальтним боєм і на тому все скінчилося. Тим часом на проїжджій частині утворилася тріщина, яка цього року переросла у справжнє провалля, яке створювало загрозу серйозних аварій.

Мешканці ж вулиці не здавалися. Знаючи про те, що колишній міській голова Олексій Каспрук не вилазить із соцмереж, люди навіть створили у facebоok сторінку ямки, яка «інформувала чернівчан і екс-мера про свій ріст та розвиток». Каспрук чудово знав і про сторінку і, звісно про саму яму. Але, судячи з усього, вважав, що не царська це справа, займатися якимось там проваллям на якійсь там вулиці Руданського. Влітку комунальники декілька разів тупцювали біля ямки, але їхнього натхнення вистачало лише на те, щоб засипати яму гравієм, піском та асфальтним боєм, які вимивало першим ж дощем.

І лише після того як Каспрука за бездіяльність відправили у відставку, комунальники взялися до справи. Вчора, мешканці Руданського, які ввечері поверталися з роботи додому були приємно здивовані тим, що яму заасфальтували і тепер вона не створюватиме жодних загроз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи