Поновлений судом мер довів місто до надзвичайного стану

13.11.2018

батареяУ березні 2016-го року депутати міськради міста Сміла, що на Черкащині, достроково припинили повноваження міського голови Олексія Цибка. Рівно через два роки суд поновив його на посаді, але мер так і не зміг забезпечити теплопостачання у місті, через що у Смілі запровадили надзвичайний стан.

Про це на Раді регіонального розвитку за участю президента та прем’єра заявив Голова Асоціації міст, мер Києва Віталій Кличко, повідомляє «Українська правда».

У місті Сміла Черкаської області з 12 листопада запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Рішення про це ухвалила міськрада Сміли. Зазначається, що навчальні заклади закриють на невизначений час. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й  лікарні, дитячі садки та школи 80-тисячного міста“, – йдеться у повідомленні

цибкоМер Сміли заявив, що містяни не винні, оскільки сплатили за тепло, але місто все ж має борг перед «Нафтогазом України».

«Приїхавши до “Нафтогаз України” ми почули знову ту саму історію: «Потрібно віддати борги і після цього ми дамо опалення». Але ж містяни не винні. У людей є платіжки, які вони сплатили, а у бюджетних організаціях. Дуже просто все повісити на місто і сказати, що ми у всьому винні», – коментує виданню «Інфоміст» міський голова Сміли Олексій Цибко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи