На Комарова та Героїв Майдану вчора відновили теплопостачання. Каспрук подякував Продану

13.11.2018

лкв1Аварію, яка сталась на теплотрасі на вулиці Героїв Майдану усунули. Через аварійну ситуацію без тепла було пару десятків будинків на Комарова та Героїв Майдану. Вчора з 21-ї години теплопостачання відновили. Про це на своїй сторінці написав секретар міськради Василь Продан, який особисто контролював хід ліквідації наслідків аварії.

«Щойно повернувся з Героїв Майдану – Комарова. Аварійний порив ліквідували близько 21 години. Тепло подають у всі будинки. Не йшов з місця, поки не переконався, що всі з теплом.

Поки отримав тільки один сигнал з Комарова 28а, де батареї холодні. Це ОСББ, мабуть заповітрилась система.

Тепло з’явилось в садочках 32, 33, 45. 6-та школа, 11-та також з теплом. Зранку перевірю ДНЗ 34 на Південно-Кільцевій. Ну і звичайно завтра контролюватиму ситуацію з котельнею на Якоба фон Петровича», – написав Василь Продан.

У коментарях до допису секретарю міськради подякував усунутий за бездіяльність екс-мер Олексій Каспрук, який з власного досвіду знає, що таке критика та гнів чернівчан, коли холодні батареї в опалювальний період. «Дякуємо нарешті», – написав колишній міський голова в коментарі.

Також секретар міськради зазначив, що якщо якісь будинки ще досі без тепла, варто звертатись до ОСББ чи управлінським компаній, щоб усунути заповітренення  системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини