На посаді начальника управління освіти я хотів би бачити Сергія Грекова, – Василь Продан

05.11.2018

Василь ПроданКадрові зміни у міському управлінні освіти назріли вже давно. Але поки що його чинний начальник та вірний прислужник екс-мера Каспрука Сергій Мартинюк вперто чіпляється за свою посаду та саботує роботу управління.

Зокрема, у розпал підготовки до нового навчального року він пішов у 90-денну відпустку. А коли, він йшов з неї, то одразу взяв лікарняний.

Ці дії Мартинюка шкодять роботі управління, а вся освіта міста стала заручником його непомірних амбіцій. Таку думку в ефірі програми «Чернівці сьогодні» на телеканалі «Чернівецькій промінь» висловив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

Так, за його словами саме на Мартинюку лежить значна доля провини за те, що дитсадочок у Ленківцях довго не могли здати в експлуатацію, адже він як начальник управління освіти практично не контролював його будівництво і не цікавився тим, що відбувається на об’єкті.

Водночас, секретар міськради переконаний, що в місті є достойні люди, які зможуть замінити Мартинюка на посаді та навести лад у міській освіті. І перший серед них – депутат Чернівецької міськради від фракції БПП «Солідарність» Сергій Греков.

«Я на цій посаді хотів би бачити Сергія Грекова. Але на сьогоднішній день некоректно будь-кому пропонувати цю посаду, поки вона не є вільною. Спочатку треба звільнити цього керівника, а після цього визначатися. Є декілька кандидатур, яким би я запропонував цю посаду», – підсумував Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи