У Чернівцях працівник поліції по звірячому побив чоловіка (відео)

29.10.2018

45126479_192398391650161_9137734572270682112_nПоліцейському не сподобалось як чоловік припаркувався.

Інцидент трапився вдень 25 жовтня на одній з вулиць міста.

Чернівчанин жорстоко побив чоловіка за те, що той неправильно припаркувався. Відповідне відео побиття, вилучене з камер спостереження, показала на засіданні міської ради дружина постраждалого.

Як зазначила чернівчанка, на відео був зафіксований працівник поліції Владислав Дикий, який у місті має репутацію агресивного правоохоронця, що вже не вперше потрапляє у конфлікти, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Як розповіла дружина потерпілого, інцидент трапився удень 25 жовтня. Була написана заява про побиття. Наступного дня вона побачила автомобіль на якому приїхав напередодні нападник і викликала поліцію, проте поліцейського не затримали. Жінка вважає, що справу намагаються «поховати», покриваючи патрульного.

Читайте також: Приховати злочин не вдалось. Жорстоке побиття поліцейським чернівчанина буде розслідувати СБУ

Наразі постраждалий з численними травмами перебуває у нейрохірургічному відділенні Лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях.

Депутати підготували протокольне рішення зі зверненням до Міністра МВС, Генпрокурора та прокурора області, щодо взяття під особистий контроль справи побиття чернівчанина поліцейським та відсторонення його на час розслідування від виконання обов’язків.

Увага! Відео містить сцени насилля (18+)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини