Василь Продан призначить начальником управління освіти представника “Народного фронту”

21.09.2018

ПроданСекретар Чернівецької міської ради Василь Продан готовий звільнити начальника управління освіти Сергія Мартинюка, як тільки він вийде із відпустки. Про це посадовець заявив під час свого брифінгу, –  пише promin.cv.ua.

Василя Продана обурила остання заява Мартинюка про побори у школах, який заявив, що немає нічого незаконного у зборі грошей з батьків на потреби шкіл і не вбачає у цьому корупційну складову

“Якщо позиція керівника управління освіти така, що побори це нормально, то сьогоднішнє керівництво міста це не влаштовує”, – зазначив секретар міської ради.

 Як відомо, Сергій Мартинюк після відсторонення за бездіяльність із посади Олексія Каспрука пішов у відпустку більш як на 80 днів. При цьому він отримав 80 тисяч гривень відпускних та 45 тисяч гривень матеріальної допомоги. 

Також Василь Продан розповів, що після звільнення Мартинюка має відбутися конкурс на посаду начальника управління. І не виключає, що цю посаду обійме депутат міської ради від “Народного фронту” Сергій Греков.

“Мені подобається Сергій Греков, тож просив би його взяти участь у конкурсі. Є також багато кандидатур серед директорів шкіл. Тож визначуся із призначенням уже після рекомендації конкурсної комісії”, – зазначив Василь Продан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини