Каспрук прийшов на виконком, щоб піаритися та заважати прийняттю важливих для громади рішень

11.09.2018

каспрукСьогодні колишній мер Олексій Каспрук несподівано для всіх прийшов на засідання виконкому Чернівецької міської ради, і навіть намагався робити вигляд, що планує активно працювати.

Щоправда, вже з перших хвилин стало зрозуміло, що екс-мер завітав на виконком зовсім не для того, щоб обговорювати важливі для громади міста рішення та голосувати за них. Олексій Павлович просто вирішив скористатися тим, що засідання транслюється у прямому ефірі та нагадати чернівчанам про своє існування.

Майже за три години роботи виконкому Каспрук фактично не вніс жодної конструктивної пропозиції по жодному з проектів рішень.

Натомість, він постійно перебивав членів виконкому своїми «полум’яними» промовами про те, що у Ратуші зараз все погано, задавав якісь недолугі запитання і таким чином затягував розгляд питань.

Як справедливо зауважив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, саме з черговою появою Каспрука, на засіданнях виконкому знову почалися чвари та непорозуміння. І це не важко довести.

Ні для кого не секрет, що коли Каспрук головував на засіданнях виконкому, то його засідання постійно затягувалися, а важливі рішення не приймалися через небажання Каспрука налагодити конструктивний діалог.

Після припинення повноважень, екс-мер все одно залишався членом виконкому. Однак, три наступні засідання після своєї відставки він банально проігнорував. Та саме на цих засіданнях, попри діаметрально протилежні позиції членів виконкому по багатьох проектах рішень, вони приймалися шляхом консенсусу та з урахуванням думок усіх присутніх.

Тож, своєю сьогоднішньою присутністю Каспрук спробував внести деструктив у вже налагоджену роботу виконавчого комітету. Та це було не єдиною його метою.

На підставі рішення про припинення повноважень, на сесії 27 вересня депутати згідно чинного законодавства мають вивести Каспрука зі складу виконкому. А Каспрук хоче у нього залишитися та використовувати його засідання як піар-майданчик.

Тому, його сьогоднішній прихід та постійні виступи не по темі – це зовсім не турбота про чернівчан. А намагання за будь-яку ціну зберегти членство у виконкомі.

Андрій Тисовський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини