Схеми Мартинюка працюють. У чернівецькій школі з батьків першачків збирали по 4 000 гривень, – депутат

04.09.2018

МаксимюкУ чернівецьких школах продовжуються побори з батьків. Про це під час сесії Чернівецької міської ради заявив голова фракції БПП «Солідарність» Василь Максимюк.

За його словами у одній зі шкіл, з батьків першокласників збирали по 4 000 гривень, а зі старшокласників по 800 гривень.

Окрім того, Василь Максимюк нагадав, що один з навчальних закладів міста провів закупівлю продуктів харчування на суму понад 200 тисяч гривень з порушенням тендерних процедур, а саме без відкритих торгів та без визначення предмету закупівлі.

«Правоохоронці бачать у цьому лише корупційну складову, а ми, у свою чергу, сумніваємося у якості цих продуктів», – додав депутат та запропонував заслухати на сесії керівника міського управління освіти, – пише promin.cv.ua.

Нагадаємо, що головний освітянин Чернівців Сергій Мартинюк саботує роботу у гарячий період підготовки шкіл до нового навчального року, взявши відпустку на 3 місяці та отримавши за це 80 тисяч гривень.

Також, варто зазначити, що депутатський корпус неодноразово рекомендував екс-меру Олексію Каспруку звільнити головного освітянина міста, однак той стояв за Мартинюка горою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи