Всі знають про контрабанду на Буковині, але реакції правоохоронців немає

06.08.2018

крістінаЖурналістка видання «Новое время» Крістіна Бердинських у програмі «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь» прокоментувала інформацію про контрабандні потоки на Буковині і висловила здивування, що про контрабанду в області говорять відкрито, а правоохоронці роблять вигляд, що не чують.

«Мені здається, що тут всі знають одне про одного. Але якщо взяти явище контрабанди, то тут люди так спокійно про це кажуть, що мені здається, що коли робляться такі серйозні заяви і звинувачення, то має бути подання до правоохоронних органів. Але так як про це говорять відкрито на вулиці, то розумію, що контрабанда є і досі.

Класно, коли всі розуміють, хто краде на потоці, хто контролює поток. Так давайте ж це якось змінимо, а змін, я так розумію, не відбувається. І  так само це відбувається у ЗМІ – всі про це пишуть, а реакції немає», – зазначила Крістіна Бердинських.

Нагадаємо, що контроль за контрабандними потоками на Буковині пов’язують з керівником парламентської фракції «Народний фронт» Максимом Бурбаком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини