Чернівчани вимагають звільнити чиновників Ратуші, які саботують роботу міськради

02.08.2018

мартинюк_1Чернівчани обурені тим, що директор Департаменту МБК Ярослав Городенський та начальник Управління освіти Сергій Мартинюк пішли у довготривалі відпустку у розпал ремонтних робіт та відповідно підготовки до нового навчального року. Так, містяни вимагають відкликати чиновників з відпусток та звільнити з відповідних посад для продовження нормальної роботи для життєдіяльності міста.

Відповідна петиція з вимогою звільнити Ярослава Городенського та Сергія Мартинюка з’явилася на Єдиному сайті електронних петицій.

Автор звернення Василь Забродський зазначає, що чиновники не мали права йти у відпустку у найвідповідальніший для міста момент.

“Шановні чернівчани. Дякувати Богу, у нашого рідного міста з‘явився шанс і справді стати кращим. Стати справжньою перлиною Прикарпаття і столицею Буковини, якими бачили наші Чернівці наші предки. 

А для цього всім нам разом, спільними зусиллями, потрібно НАВЕСТИ ЛАД в Чернівцях. І починати потрібно з чиновників, чия попередня робота викликає більше запитань ніж позитивних відгуків. 

Чи має право чиновник і надалі займати свою посаду, якщо в найвідповідальніший момент для міста і містян, ВОНО йде в відпустку? Вважаю вкрай непорядним таке рішенням Городенського Я.Д., та Мартинюка С.В.  На моє глибоке переконання, це не конституційне право на відпустку, а САБОТАЖ!” – йдеться у тексті петиції.

Детальніше ознайомитися з петицією можна ТУТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи