Акція на підтримку Каспрука. ЗМІ «Народного фронту» заплутались у кількості учасників

31.07.2018

У ЗМІ підконтрольних Бурбаку та прихильних до Каспрука кількість учасників на акції зросла ледь не втричі

Вчора на Центральній площі відбулась широкорозрекламована у ЗМІ та соцмережах акція на підтримку колишнього мера Олексія Каспрука.

Член "Опозиційного блоку" Олег Демченко. Один із організаторів акції на підтримку Каспрука

Член “Опозиційного блоку” Олег Демченко. Один із організаторів акції на підтримку Каспрука

Незважаючи на жалюгідний стан міста, в якому опинились Чернівці внаслідок керування Каспрука, у Олексія Павловича, звісно, є свої прихильники. 150-200 людей цього вечора, о 18-ій годині, після роботи, зібрались на площі. Організовувала акцію активістка «Народного фронту» Марія Філіпчук та радниця Каспрука Ірина Карімова. Серед організаторів також був член «Опозиційного блоку» Олег Демченко.

Як прийнято у таких ситуаціях, коли збирається несподівано мала кількість людей, засоби масової інформації, які належать або дотичні до організаторів акції, дещо збільшують кількість присутніх людей.

Одразу декілька ЗМІ повідомили, що на площі було присутні 150-200 людей і лиш журналісти телеканалу ТВА, який належить «Народному фронту», побачили в 2,5 рази більше людей і оголосили про 500 присутніх, але мовляв люди прибувають. А згодом у сюжеті навіть ця кількість зросла.

Несподівано правду написали журналісти «Молодого буковинця», де заступником головного редактора працює чоловік Ірини Карімової. «Молбук» повідомив, що на площі були присутні півтори сотні людей. Нам невідома доля автора цього матеріалу, можливо він поплатився премією, але вже невдовзі інформацію виправили та повідомили про декілька сотень присутніх.

Журналісти "Молодого буковинця" були змушені виправляти інформацію про малу кількість учасників акції

Журналісти “Молодого буковинця” були змушені виправляти інформацію про малу кількість учасників акції

Підтримати колишнього мера прийшли переважно його однопартійці з «Народного фронту» та керівники управлінь, яких Каспрук за кілька годин до відставки відправив у відпустку саботуючи майбутню роботу міськради. Також підтримали Каспрука члени громадської спілки, яку для підтримки Олексія Павловича створили члени «Опозиційного блоку». В сюжеті ТВА чомусь наголосили, що підтримати мера не прийшли депутати міськради від «БПП», водночас їх колеги з «Народного фронту» на площі були у повному складі.

Журналісти "Народного фронту" побачили понад пів тисячі людей

Журналісти “Народного фронту” побачили понад пів тисячі людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини