Маячня про мої борги – це засіб політичної боротьби Каспрука, – Василь Продан

29.03.2018

продан_каспрукДнями мер Олексій Каспрук звинуватив секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана у тому, що він, нібито, заборгував громаді Чернівці чотири мільйони гривень. Щоправда, практично одразу міський голова спростував свою ж інформацію.

Те, що у нього немає жодної заборгованості перед міським бюджетом підтвердив і сам Василь Продан. А також зазначив, що підконтрольна Каспруку комісія намагається приписати йому борг за користування земельною ділянкою у сумі 244 тисячі гривень.

«Мер озвучив суми, які депутати нібито винні міському бюджету, в тому числі і я. Це повна маячня, ніяких боргів перед містом у мене немає, Що, в принципі міській голова і визнав. Але комісія щось там нарахувала. Ну що це за комісія всім чітко зрозуміло. Очолює її прямий підлеглий міського голови пан Городенський. Мене, дивує що мені нарахували лише 240 тисяч гривень збитків. Могли нарахувати мільйон, два, п’ять мільйонів. Для міського голови це нормальний засіб політичної боротьби. Ще раз підкреслюю – жодних коштів я як громадянин, як депутат міської ради не винен ні громаді міста, ні бюджету», – повідомив під час брифінгу секретар Чернівецької міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини