Каспрук переклав провину за перше місце у рейтингу корупції в освіті на ректорів вишів

28.03.2018

каспрук_мартинюкУ школах, садочках та управлінні освіти, на його думку, корупції не має

Якщо у чернівецькій освіті панує корупція, то зосереджена вона у вишах. Таку думку під ас брифінгу висловив міський голова Олексій Каспрук.

«Освіта у місті – це не тільки управління освіти, не тільки садочки і школи, у нас іще вищі навчальні заклади є. Розумію, що є явище, ми ж не можемо жити окремо від нашого суспільства. Але я не бачу масштабних проблем у сфері корупції в освіті.

Я не керую вищими навчальними закладами. Я розбираюся з корупцією у школах та дитячих садочках. Жодне звернення, навіть анонімне, без моєї уваги не проходить, і ми завжди вживаємо жорстких заходів», – заявив мер.

Раніше опитування, проведене соціологічною групою «Рейтинг», показало, що чернівецька освіта – найкорумпованіша в Україні.

Торік у березні працівника управління освіти міської ради затримали на хабарі. Депутати 30-ма голосами підтримали протокольне доручення щодо звільнення Сергія Мартинюка з посади начальника управління освіти міськради. Проте Олексій Каспрук звільняти підлеглого відмовився, – повідомляє «Чернівецький промінь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи