Чернівецькі комунальники не поспішають прибирати сніг на зупинках громадського транспорту (фото)

21.03.2018

зупинка_сніг1Ризикуючи потрапити під колеса, люди змушені стрибати через снігові терикони, аби опинитися в салоні маршрутки чи тролейбуса.

Снігопад у Чернівцях розпочався ще у суботу, але за декілька днів комунальні служби міста так і не змогли налагодити нормальну роботу з прибирання снігу на зупинках громадського транспорту. Принаймні, станом на вечір вівторка чимало зупинок у місті й надалі були оточені сніговими кучугурами. Яскравим прикладом недбальства комунальників є зупинка на вулиці Степана Бандери, де зупиняються автобуси, що курсують по шістьох маршрутах, а відповідно на зупинці завжди багато людей. І всі вони, аби потрапити до маршрутки, були змушені стрибати через снігові кучугури, наражаючи на небезпеку свої життя та здоров’я. Адже в такій ситуації досить легко зламати руку чи ногу, розбити голову, і навіть потрапити під колеса автомобіля.

Вочевидь, комунальники вирішили не напружуватися, сподіваючись, що після сьогоднішнього потепління сніг розтане сам по собі. Адже чудово розуміють, що їх ніхто не покарає за бездіяльність.

зупинка_сніг2

зупинка_сніг3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи