За активістом “СтопКору” у Чернівцях стежив озброєний невідомий (фото)

11.03.2018

3Сьогодні вранці активіст руху «Стоп корупції» Валерій Аіріні, якого у Чернівцях невідомі жорстоко побили, зафіксував стеження за собою.

Невідомий спостерігав за активістом зі своєї автівки. Завбачивши, що Аіріні помітив його, чоловік ліг на крісло авто. У результаті огляду машини стопкорівець знайшов у переслідувача пістолет. Активіст викликав на місце поліцію та слідчо-оперативну групу. – пише stopcor.org.

Як повідомив журналіст Роман Бочкала на своїй сторінці у facebook, у чоловіка, який влаштував стеження за Валерієм Аіріні, співробітники слідчо-оперативної групи вилучили травматичну зброю.

“Безлад у Чернівцях продовжується. Активіст «Стоп корупції» Валерій Аіріні, якого побили три доби тому, сьогодні виявив за собою стеження. Допоможіть упізнати дивака. При собі у нього виявився травматичний пістолет без документів. Мету свого стеження за правозахисником він пояснити не зміг. Викликали СОГ. Пістолет вилучити. Обурює бездіяльність правоохоронних органів.

Ті, хто зараз здійснює тиск на чернівецький осередок ГО «Стоп корупції», роблять це абсолютно безпардонно. Не бояться відповідальності. Досі нікого не затримали, хоча, як мінімум, двох нападників упізнали. Це наводить на роздуми.

Ще такий факт, Микола Петіченко, який пережив напад у п’ятницю, не випадково опинився біля магазину, де відбувся інцидент. Туди його привезли співробітники СБУ. Вони обіцяли розповісти Миколі про деякі факти контрабанди. У сам момент нападу вони опинились за рогом і нічого не бачили. Такий от збіг”,  – написав Роман Бочкала.

1

4

2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини