У Чернівцях невідомі жорстоко побили громадського активіста Валерія Аіріні

08.03.2018

аірініВчора ввечері у Чернівцях четверо невідомих осіб з прутами арматури у руках напали на громадського активіста Валерія Аіріні, коли той виходив з під’їзду свого будинку.

«У той момент, коли Валерій Аіріні виходив з дому, на нього накинулись спритники з арматурою. Наразі чоловік уже прийшов до тями й перебуває у лікарні. Ми з’ясовуємо усі обставини нападу. Але пов’язуємо цю криваву розправу виключно з професійною діяльністю Валерія. Останнім часом він як громадський активіст та журналіст почав проводити низку розслідувань щодо корупційної діяльності правоохоронців регіону. Ми більш ніж упевнені, що нашого колегу замовили місцеві правоохоронці-корупціонери, а напад здійснили їхні поплічники», – розповів stopcor.org голова чернівецького осередку «Стоп корупції» Микола Петіченко.

Нагадаємо, що останнім часом Валерій Аіріні, Микола Петіченко та уся команда чернівецького осередку «Стоп корупції» проводила розслідування діяльності та незаконних схем збагачення начальника Управління захисту економіки Нацполіції Буковини Івана Тичини. На підставі зібраних активістами матеріалів прокуратура порушила проти посадовця кримінальне провадження за фактами зловживання владою або службовим становищем) та декларування недостовірної інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи