Максим Бурбак підставив Каспрука під перевибори міського голови

08.11.2017

http://photo.unian.net

Вчора, виступаючи з трибуни Верховної Ради, нардеп від «Народного фронту» Максим Бурбак, вкотре майже істерично закликав парламентарів проголосувати за призначення перевиборів у Чернівцях та звинуватив депутатів міськради у тому, що вони нездатні розподілити кошти міського бюджету.

«Вслухайтесь, 380 мільйонів гривень до цих пір нерозподілені лежать на рахунках», – безапеляційно заявив Максим Юрійович. І на його думку саме через це Чернівецьку міську раду необхідно розігнати.

Людям, які необізнані з чернівецькими реаліями, аргумент Бурбака може здатися вагомим. Та народним депутатам буде цікаво дізнатися, що лідер фракції «Народний фронт» вкотре відверто і цинічно збрехав з парламентської трибуни.

Кошти, про які говорить Максим Бурбак, вже давно розподілені чернівецькими депутатами за різноманітними статтями видатків. Вони мали б піти на ремонт доріг, заміну мереж, будівництво соціальних об’єктів, закупівлю обладнання, придбання житла учасникам АТО, тощо. І в тому, що ці кошти зависли на рахунках винні не депутати, а однопартієць Бурбака по «Народному фронту», мер Олексій Каспрук. Адже саме він не здатен забезпечити своєчасне освоєння цих коштів чиновниками Ратуші.

Тож, якщо слідувати логіці Максима Юрійовича, то за невикористання 380 мільйонів гривень треба не міську раду переобирати, а призначати дострокові вибори Чернівецького міського голови.

Коментарі
  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини