Начальник Чернівецької митниці Микола Салагор носить годинники за десятки мільйонів гривень, – активісти

18.09.2017

салагор3

Активісти чернівецького осередку «Стоп корупції» помітили на зап’ястку начальника Чернівецької митниці ДФС України Миколи Салагора елітні годинники. На різних світлинах руку митника прикрашають дорогі хронометри відомих люксових виробників. Представники проекту підрахували, що один з годинників може коштувати як позашляховик. Жодних згадувань про колекцію годинників у електронній декларації Салагора немає.

«Головний митник Буковини Салагор, на словах борець з корупцією, на нашу думку, міг приховати у своїй декларації не лише колекцію коштовних листівок, а й пару елітних годинників вартістю у десятки мільйонів. Лише один екземпляр, який ми помітили на зап’ястку Салагора, годинник марки «Омега», коштує порад 25 тисяч доларів», – поділились спостереженнями активісти чернівецького осередку «Стоп корупції».

годинник_салагор1

Нагадаємо, після звернення «СтопКору» Шевченківській районний суд зобов’язав прокуратуру Чернівецької області відкрити кримінальне провадження стосовно начальника обласної митниці Миколи Салагора за фактом вчинення ним кримінального правопорушення передбаченого ст. 366-1, ч.1 Кримінального кодексу України (Декларування недостовірної інформації).

На початку 2017 року головний Микола Салогор видав фотоальбом своїх раритетних листівок. Однак згодом з’ясувалося, що митник протягом 2015-2016 років «забував» внести їх до своєї електронної декларації.

За підрахунками журналістів, вартість колекції може досягати майже 1,5 мільйони гривень. А річна зарплата Салагора становить трохи більше як 100 тисяч гривень на рік.

 

Джерело: «СТОПКОР»

Коментарі
  • Судячи по першій фото особливим шиком для цього хабарнига є надіти золотий годинник під генеральський мундир. Якісь клептомани!

  • Цей старий хабарник Салагор бере усім що дають. Так що немає чому дивуватися годинникам. А на фото це Омега Дайтона Голд. Такий тисяч 30 американських коштує. Щось мусив Салагор серйозне пустити контрабасом за такий хабар.

  • Тільки під час останніх обшуків на Сокирянах ми знайшли пакунок в якому було 7000 доларів і підписаний був “Салагору”. Так що він не може собі розводити такий годинник? Але зверху дали команду справу злити. А шкода!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини