У Чернівцях невідомі зірвали презентацію книги “Ліва Європа” (фото)

09.08.2017

3На учасників презентації книжки «Ліва Європа» у Чернівцях напали невідомі. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє Наталя Єрьоменко.

«Присутніх на презентації було близько 12-ти, поліції  – 20, праворадикалів – до 40. Одному хлопцеві (відвідувачеві) розбили брову, таксисту, який вивозив людей, плюнули в обличчя. Я в порядку. Ще одного хлопця і дівчину побили і обприскали газовим балончиком після того, як група поїхала», – йдеться у дописі.

За словами дівчини, поліція забезпечила спокійний відхід учасникам заходу, та нападників через тисняву не змогли ідентифікувати.

Презентація книги «Ліва Європа» мала відбутися 8 серпня на території нового громадського простору «Маяк», що на міському пляжі.

Як йдеться у дописі на сторінці групи “ПРУТ заново”, презентація книги «Ліва Європа» була зірвана радикально налаштованою групою молодих людей у кількості не менше 50 осіб. “Розсічення брови, синці і опіки газовим балончиком у двох відвідувачів події.
Ми засуджуємо дії радикалів і переконані, що будь-які навіть найконтраверсійніші питання можна вирішити лише у дискусії і лише ненасильницьким методом”.

2

4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи