Каспрук злякався своєї обіцянки і шукає причини, аби не призначати когось із депутатів начальником ЧТУ

28.02.2017

Каспрук

Вже два депутати Чернівецької міської ради відгукнулися на пропозицію міського голови і написали на його ім’я заяви з проханням призначити когось із них начальником Чернівецького тролейбусного управління

Нагадаємо, що минулого четверга під час бурхливого обговорення подальшої долі цього комунального підприємства Олексій Каспрук запропонував комусь із депутатів очолити його та вивести із кризи.

Того ж дня відповідну заяву написав депутат від фракції «Рідне місто» Анатолій Чесанов. Однак, мер відмовився її розглядати, мотивуючи це тим, що він, нібито пропонував очолити ЧТУ не Чесанову, а депутату від фракції «Самопоміч» Богдану Ковалюку.

На вчорашньому пленарному засіданні сесії вже сам Ковалюк написав заяву на призначення і передав її міському голові. Але й цього разу Олексій Павлович не поспішав виконувати свою обіцянку. За його словами, Ковалюку треба було погоджуватися, коли пропонували, та й, взагалі, на думку мера, нинішній начальник Іван Іванічек справляється зі своїми обов’язками.

«Я був на підприємстві, спілкувався з працівниками, до керівника у мене претензій немає», – викручувався вчора Каспрук.

Вочевидь, Олексій Павлович зараз сильно шкодує про свою необережну пропозицію. Він розуміє, якщо Ковалюк, чи Чесанов виведуть підприємство з кризи, то це означатиме, що Каспрук поганий керівник, який підбирає неефективних менеджерів.

Тож, у Ратуші робитимуть все аби затягнути процес, навіть ціною повного розвалу комунального підприємства.

 Зокрема, Іванічека вже відправили на лікарняний. Скільки він там буде невідомо, а звільняти його в цей час незаконно.

Каспрук наївно сподівається, що через деякий час громада забуде про його обіцянку, бо це вже далеко не переший випадок, коли наш мер безвідповідально кидає слова на вітер.

заява Ковалюк

Коментарі
  • Каспрук – це не людина слова. Стільки людям перед виборами наобіцяв, але нічого зі своїх обіцянок не зробив.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини