Громада Сокирянщини хоче відкликати нардепа від «Народного фронту» Максима Бурбака

14.02.2017

R1gjY6FkxVHyM3HcDFo6.h430

Мешканці Сокирянщини рішуче налаштовані відкликати депутата від «Народного фронту» Максима Бурбака, який був обраний по 204 округу, якщо він не буде відстоювати інтереси їхнього району.

Днями у Сокирянах відбулося велелюдне “Народне віче” на захист районної лікарні. Сотні мешканців району прийшли під стіни лікувального закладу з вимогою зберегти його і саме на його базі створити госпітальний округ.

Нагадаємо, що у рамках медичної реформи в Україні будуть утворювати госпітальні округи. У Чернівецькій області спершу планували утворити два округи. Згодом Максим Бурбак попіарився на тому, що ледь не особисто домігся того, щоб округів було три, але про Сокиряни забув. Така позиція нардепа обурила людей, адже вони вважають, що їхня лікарня одна з найкращих в області, і доцільніше було б утворювати госпітальний округ з центром у Сокирянах.

Але Максим Юрійович чомусь ігнорує думку своїх виборців, які вже зараз готові розпочати процедуру його відкликання.

«Чому народний депутат від 204 округу Максим Юрійович Бурбак не включається в це питання? Якщо він в цьому не буде приймати участь, буде направлений на геноцид українського народу, значить 204 округ має висловити цьому депутату недовіру», – зазначив у своєму виступі голова громадської +організації учасників АТО у Сокирянському районі «Братське плече» Тарас Гайдей.

Присутні на мітингу підтримали пропозицію атовця і вигукували «Ганьба!» на адресу Максима Бурбака.

Позицію людей поділяє і районна влада.

«Змушений відверто сказати, що мене дивує позиція народного депутата від нашого округу Максима Юрійовича Бурбака. Я читаю те, що він пише, і прошу не змішувати наші особисті стосунки із потребами жителів району. Бурбак – депутат не лише тих людей, які за нього проголосували, але й усіх виборців 204 округу. Є такий принцип у медицині: якщо не можеш допомогти, то не нашкодь», – прокоментував «Північно-бессарабському порталу» наявну ситуацію голова Сокирянської РДА Василь Козак.

Фото: nordbess-news.cv.ua

Коментарі
  • На превеликий жаль, Бурбак НЕ ГІДНО відноситься до всієї Буковини. Вони, “три брати акробати” -Яценюк,Бурбак, Петренко, зробили все, щоби опустити Україну на дно. Єкономіка розвалена, судова гілка влади порубана на цурки, народ в голоді і в холоді, бандитизм, війна,…. І ВСЕ, завдяки “нашим землякам”, негідникам! А тому, не треба, навіть, в думках мати їх за депутатів.

    • КУЛЯВЛОБИ Фронту змін, за три роки вкрали в українців десятки млрд грн!
      Лише за 2014 вкрадено 7,6 млрд з державного бюджету!
      Всі докази зібрав Микола Гордієнко!
      Максим Бурбак, тодішній міністр інфраструктури вкрав 220 млн грн!
      Як сказав Гордієнко, перевірки робилися вибірково, не в загальному!
      Ці зрадники, спільно з Турчиновим- кривавим пастирем, Пашинським, ГРОЙСМАНОМ, Кубівим, Тягнибоком, Махніцким, Порошенком, Аваковим, Т інші , є організаторами розстрілу людей на майдані!
      На кого вони працюють, це не важко сказати!
      Вони фінансувалися всі роки свої діяльності ПУТІНИМ!
      Сьогодні, коли люди вже зневірилися, і хочуть виходити на. Майдан, ця антиукраїнська влада каже що майданівці розхитують ситуацію, бо вони рука Кремля!
      Який цинізм!
      КУЛЯВЛОБ та його команда злочинці, давно чекають КУЛЯВЛОБ!
      СЛАВА НАЦІЇ!
      20 ЛЮТОГО ЗБИРАЄМОСЬ НА МАЙДАНІ СТОЛИЦІ!
      А ПОТІМ ВИКИНЕМО КОРУМПОВАНОГО ФРОНТОВИКА ФИЩУКА НА СМІТНИК історії!

  • Система ,,нипель”. Избрали, значит обязаны терпеть. Попробуйте поскакать. Иногда, срабатывает.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини