Поки пацієнти ендокринологічного центру чекали у черзі, лікарі вживали алкоголь на дні народженні колеги (відео)

18.10.2016

ендокринологічний центрДепутат обласної ради Олександр Болтунов, у себе на сторінці «Фейсбук», розмістив відео з Чернівецького обласного ендокринологічного центру де видно як пацієнти у черзі чекають поки лікарі закінчать випивати на дні народженні колеги.

Медики посеред робочого дня, не соромлячись, замість прийому пацієнтів, щедро накрили стіл алкоголем та різноманітними закусками і святкували день народження колеги. Коли депутат зайшов у кабінет знімаючи відео, йому намагались затулити камеру і нашвидкуруч ховали алкоголь.

Головний лікар згодом запевнила депутата, що усі хто був помічений у пиятиці на робочому місці, пройдуть освідчення в наркологічному диспансері на вміст алкоголю в крові. Але через це, що цей процес не був проконтрольований, Олександр Болтунов підозрює, що результати цих тестів були сфальсифіковані, тому звернувся до прокуратури, щоб правоохоронці розібрались у цій ситуації.

zvernennya-prokuratura zvernennya-prokuratura1 zvernennya-prokuratura2

 

Коментарі
  • я фуєю! мотулячка папіка мотуляка який вкрав купу нерухомості в чернівчан та в аптеках втюхую фальсифікатні ліки і продовжувати можна багато про бурну дєятельность мотуляка , і диво! чадо папіка щось прискає про рАботу кантроль і прочіє ,,,,,,,,,,,,,))))))))))))))))) клоуни і у пік політ-моди в віночках-вишиванках клоунихи -швондернетки ПНХ!

    по мотуляку тюряга плаче! а прокурорчик якимчук спанькає))))))))))))

  • Я навіть не знаю, немає слів, емоцій, тільки питання: якою треба бути ” людиною” аби вилити такий бруд, настільки принизити лікарів і так їх напевне ненавидіти , щоб отаке зробити????!!!!! Це настільки огидно, низько, мерзенно…. стіл , щедро накритий алкоголем? П’яні лікарі? Черга довжелезна, немає жодного лікаря…. настільки все вивернуте, перекручене…. як????!!!!! Невже ми заслуговуємо на таке ставлення? Невже ми заслуговуємо на такі ” рейдерські” вривання в кабінет, на такі звинувачення, приниження…,, невже автор є ” бездоганним”???? Огидно і соромно, що такі люди керують нами, вирішують наше майбутнє….

    • Я б на місці депутата ще й поліцію викликав і активістів, аби прослідкували як алкаші-лікрі освідчення проходять П’ЯНИЙ ЛІКАР ЗЛОЧИНЕЦЬ!!! Не подобається, що увірвався, да вас алкашів треба до стінки ставити!

  • Пане Олександр як можна звинувачувати в брехні лікарів, якщо ви і сам обманюєте. Хіба ви повністю виложили відео? Щось не чути ваших криків і обзивань в бік лікарів. Що ви накінець то прикриєте цю лікарню,по першому коментарі видно для кого і для чого. По друге Ви не представились,не показали свої документи, а грубо відштовхнути двері і почали знімати. Ви стверджуєте що мали проблеми зі здоров’ям хоча ввечері виклали фото з качалки.
    Стіл щедро вкритий алкоголем? А з закуски торт і кавун? І в кожного в руках стаканчик? Де експертиза вмісту бутилок?

    • Я б не бажав, щоб вашого родича, який би мав серйозні проблеми зі здоров’ям, оперував бухий хірург, а вам бачу така халатність подобається. Все починається з дрібниць ось таких сабантуїв, а потім трупи на операційних столах через ваше недбальство.

  • Зробили б експертизу стаканчиків,але Вам це було не цікаво, Вам потрібен був скандал,очорнити лікарів і головного лікаря.

  • Логіка, канєшно))) А пані Лілія не бачить сам факт вживання алкоголю лікарів під час робочого дня?

  • Не важливо як увірвався депутат, не важливо, як розмовляв (бо лікарі-алкоголіки заслуговують найгірших слів), не важливо був він в качалці чи ні, це його справа, важливо, що лікарі, в робочий час, за який вони отримують зарплату від держави бухали, а не приймали пацієнтів. Усі ми люди, можемо випити. Для цього є спеціальні заклади, або можна зачинитись після робочого дня, але так нахабно, соромно має бути ще виправдовуватись.

  • Пить на работе нельзя,медикам тем более.Хотя что они там лечат?Инсулин назначают и в ОКЛ направляют на операцию Билоока>Билоокий

  • Правильно потрібно було визивати міліцію і що? Болтунков її викликав? Ні..
    Чому? Бо хотів попіаритись,що ві такий крутий…

  • До лілії та інших лікарів які попали в кадр.
    Скажіть, а як би ви поступили у даному випадку, якби ви були власником цього медичного закладу?

  • Ого, Болтунов вже є власником заклада??? Ні фіга собі! Оце так самопереоцінка! Власником є громада області, в тому числі і лікарі які працюють в закладі! Депутат нічим не більше є співвласником як любий житель області! А депутат є представником в обласній раді, і існує закон який передбачає що можно робити, а що не можна! Тут явно депутат перевищив свої повноваження, а про моральні цінності взагалі мовчу, їх в депутата просто немає.

  • Занадто багато уваги для якогось там Болтунова. До сьогодні навіть не знали що такий існує, а тепер ще й будемо тримати під постійним прицілом його діяльність. Чи він думає залишиться безнаказанним за свою клоунаду?

  • Давайте будем знімати як наші депутати-мажори ганяють по місту пяні, як у робочий час займаються своїми справами, як ви шановні паскудно виконуєте свої зобовязання. Хоч когось з вас видно в місті? Як ви хочаб містом пройшлись – сміття, будинки за кілька метрів від вашого “робочого місця” руйнуюсь, про дороги вже навіть сенсу нема говорити. Почекайте ще трошки і до вас прийде те що ви влаштували людям.

  • Друзі на робочому має бути робоча атмосфера лікарня це не ресторанний заклад скільки хочу й скільки й сиджу , а до лікарні приходять люди для того щоб лікуватися і проходити обстеження, а не чекати поки на

  • Напевне за це їм зарплату підняли на 100%. А як вони бухають на робочому місці, то на них що управи немає.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи