Мажор напав на журналістів, а патрульні поліцейські байдуже за цим спостерігали (відео)

11.10.2016

mazhorМережею активно поширюється відео на якому водій-мажор, який грубо порушив правила дорожнього руху, в присутності патрульних поліцейських нападає на журналістів.

І хоча ситуація трапилася на Волині, вона у певній мірі дотична до нещодавніх подій у Чернівцях, коли поліцейські забороняли журналістам знімати і тим самим перешкоджали їхній професійній діяльності. А коли депутат міської ради Володимир Бешлей вступився за представників мас-медіа, копи силою скрутили його, вдягнули кайданки та повезли до райвідділку.

Прикро про це говорити, але нова «реформована» поліція у цьому контексті мало чим відрізняється від старої міліції. Бо виходить так, що журналісти для них зовсім не люди, адже і поліція на них кидається і мажорам не заважає це робити. І при цьому ледь не мух здуває з тих таки мажорів.

Увага: відео містить неннормативну лексику!

Коментарі
  • ци журналисты сами провокують людыну! сказав мужык Я з вамы розбыраюся мол полиция-порушнык, а чого дийсно знимают цырк

  • и вопше тут выдно що мужык не депутат чы политык чы чиновнык ! то чого воны знимают???? дурдом веселка и провокаторы журналюсты

  • порушыв склалы протокол заплатыв штраф чы пишов у суд як хоче, а чого ци журнашлюсты знимают? поянит но мени мо чогось непонимаю

  • Можливо ти не в курсі, але у журналістів робота така, і перешкоджання їх діяльності то кримінальна стаття. Журналісти знімали рейд, а тут їм попався бичара. То що може йому грамоту дамо?

  • Якими би не були ДАІшники, але за такі речі вони давно вже дали би бичарі по горбу, та погрузили у патрульну машину викликавши підкріплення.
    А що ви хотіли? В кінці 2013 року був відкритий ящик Пандори, і закрити його вдасться ще дуже не скоро. Цим бицюгани та всіляка інша наволоч і користується.

  • Шахраї в автошколі!
    Вчора зустрів друга, з яким вчилися в ЧНУ. Він розповів мені, що має проблему. Ще у липні записався на навчання в Чернівецьку автомобільну школу Всеукраїнської спілки автомобілістів, на вул. Нагірна, 16.. Ходить на теорію 2 рази на тиждень, був декілька разів на водінні. І вже думав, що вже скоро закінчення навчання. Але виявилось, що навчання ще і не починалося, тому що група, в якій він навчається, не зареєстрована в регіонально сервісному центрі Чернівців. На питання чому група не зареєстрована, а автошколі відповіли, що винен сервісний центр, адже через реорганізацію вони не реєструють групи. Я вирішив зайти на сайт сервісного центру. На сайті я побачив список автошкіл, які пройшли акредитацію і мають право проводити навчання по підготовці водіїв. В цьому списку я не побачив автошколи, в якій навчається мій друг. Зателефонувавши в сервісний центр, я дізнався, що вона не акредитована і її навчальні групи не реєструють. З цього випливає, що школа працює незаконно без відповідного дозволу і не дивлячись на це там зараз навчається близько 200 чоловік. По-моєму, це шахрайство. Оплату взяли, навчання проводять, не маючи на це права, та ще обманюють людей. Де наші компетентні органи? Це їхня робота. Вважайте моє звернення є запитом до компетентних органів: наведіть, будь ласка, порядок. А чернівчанам, які навчаються в даній автошколі рекомендую забрати оплату і піти в інші автошколи, які мають акредитацію. Список шкіл, які мають акредитацію і можуть готувати водіїв, можна знайти на сайті регіонального сервісного центру Чернівців http://chv.hsc.gov.ua/avtoshkoli/

  • Башляй захищав у першу чергу не журналістів, а наполеончика,
    пригадується мені…

  • Бешлей образив поліцію криком “Ганьба”! Це є неприпустимим! Він цим завдав непоправну шкоду їхньому здоров’ю і посягав на їхнє життя!!!
    Як таке взагалі можливо? Бешлей негідник, однозначно! 🙂 🙂 😉

    • За таку поведінку цього водія – бичари конченої копи його мали закувати у наручники за образу поліції. Але не зробили.
      А у Чернівцях копи швидко реагують – “Ганьба!” (доречі, літературне слово) – і ти в кайданках! Молодці!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини