У працівника Обшанського “кришувальник” бабусь відібрав посвідчення (відео)

15.09.2016

obshanskyj_1

Вчора ввечері на одній з вулиць у центрі Чернівців невідомий чоловік на автомобілі «BMW» незаконно відібрав посвідчення у співробітника міської інспекції  з благоустрою Дениса Ільїна. Чоловік представився працівником прокуратури Чернівецької області і сказав, що якщо інспектор хоче повернути своє посвідчення, нехай прийде наступного дня за ним за адресою по вулиці Кордуби, 21, де, як відомо, знаходиться обласна прокуратура, – повідомляє molbuk.ua
«Я виконував свою роботу. Підійшов до жінок, які торгували по вулиці 28 Червня і сказав, що тут торгівля заборонена. А тут під’їхали на машині двоє чоловіків, неадекватні, п’яні. І сказали, щоб я показав посвідчення. Я показав, а один із них відібрав його у мене і сказав: «Завтра підійдете до мене в кабінет на Кордуби, 21, в прокуратуру, заберете». Потім таки віддав посвідчення, точніше, дав його якійсь бабусі, а вона віддала пізніше мені», розповів виданню Денис Ільїн.
Працівник інспекції викликав свого керівника, начальника інспекції з благоустрою м. Чернівці Сергія Обшанського. Який, у свою чергу, допитувався молодика, хто він такий і на яких підставах забрав посвідчення у його підлеглого. Проте молодик не міг зв’язати і кількох слів – адже мав явні ознаки алкогольного сп’яніння
Згодом другий молодик в автомобілі підняв бокове скло і поїхав геть, залишивши свого приятеля самого у «біді». Той хотів піти геть, але С. Обшанський його затримав, щоби він поспілкувався з поліцією. «А чого я маю вам представлятися, хто ви такий?”»- буркнув молодик С. Обшанському, хоча той представився.

Зрештою С. Обшанський облишив чоловіка, який вперто намагався піти. При цьому зробив виклик у поліцію і передав туди номер автомобіля та фото порушника.
Як повідомили сьогодні «Чернівці Таймс» у прес-службі обласної прокуратури чоловік, який відібрав посвідчення в інспектора з благоустрою, не працює і ніколи не працював в органах прокуратури. Наразі, правоохоронці встановлюють особу цього чоловіка після чого нададуть більш розширену інформацію стосовно вчорашнього інциденту.

Пізніше Сергій Обшанський повідомив проте, що з власних джерел йому стало відомо, що чоловік, який відібрав посвідчення у його працівника колишній даішник.

obshanskyj_2

obshanskyj_3

Фото, відео: molbuk.ua

Коментарі
  • Вот и встретились два одиночества, развели у дороги костёр, а конструктор разгорается не хочется, вот и весь разговор.

  • Контроль за благоустроєм потрібний. АЛЕ. Знаєте в чому основна суть інспекції з благоустрою в Чернівцях? Ось у чому. Вона працює по “Тимчасовому положенню про благоустрій міста Чернівців”, а це Положення НАВМИСНО прописано так, що його просто неможливо не порушити, якщо ви живете, а не труп. Окрім того, там багато неоднозначностей, які віддаються на суб’єктивний розсуд інспектора. Конкретика? Будь-ласка. От Сміття. Хоча є покарання за звалення сміття, тим не менше, окремого визначення в Положенні терміну “сміття” немає. Є так: “- відходи побутові (тверді, рідкі), сміття – усі рештки сфери споживання, які утворюються в житлових приміщеннях, організаціях, установах (пакувальні засоби, поламані меблі, харчові рештки ТОЩО), а також сміття з вулиць, новобудов та ІНШЕ;”, тобто сміття ніби як розцінюється як синонім “відходи побутові”. Тобто сміття відноситься до відходів. АЛЕ. Що таке “відходи” згідно Положення. “Відходи – будь-які речовини, матеріали і предмети, що утворюються у процесі людської діяльності і не мають ПОДАЛЬШОГО ВИКОРИСТАННЯ за місцем утворення”. А тепер дайте відповідь, хто має визначити – чи буде щось у подальшому використовуватися. Інспектор дає висновок, чи та людина, яка буде чи не буде використовувати. Приклад. Я, скажімо, демонтував частину забору, який завалився з причини руйнування і переміщення фрагменту бетонної основи і отримав шматок бетону. Що скаже інспектор? До гадалки не ходіть – він напише, що це СМІТТЯ (будівельне сміття). А я скажу, що це БУДІВЕЛЬНИЙ МАТЕРІАЛ, бо я для ЕКОНОМІЇ своїх ресурсів знову використаю цей шматок для відновлення бетонної основи забору. А інспектор Вам випише штраф від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів. Але найбільшу визначеність несуть всі пункти, де вказане слово “НЕСВОЄЧАСНЕ”. Ніде не прописано, як це тлумачити. Ну якщо є, наприклад, угода про вивезення сміття і в угоді прописана дата, то можна встановити несвоєчасність. Але в більшості випадків – це буде на суб’єктивний розсуд інспектора. І випише штраф. Ще приклад: ось в Положенні прописано, що трава газону має бути не довше 10 см. Я вчора косив свій газон газонокосаркою. Встановив висоту 2 см. Візуально так і є. Газон на вигляд рівнюсенький, ідеальний. Краса. БЛАГОУСТРІЙ, Але заради цікавості почав шукати травинки з довжиною понад 10 см. Та їх були сотні!!!! А як буде міряти інспектор? А чим він буде міряти? Його прилад пройшов метрологічну повірку? У нього є сертифікат на вимірювальний прилад? Хочу я подивитися. А це ж майбутні судові справи, де мають бути достовірні дані. А взагалі хочу сказати, без крайньої потреби не пускайте до себе ніяких інспекторів. Будь-яка інспекція – це концентрація цінної інформації для домушників та розбійників. А уявляєте, скільки її акумулюється в інспекціях? У тому числі с фото і відеоматеріалами ваших територій будинків, побудов, транспорту, з графіками, коли ви не буваєте вдома, тощо. Робіть свої висновки.

  • І до речі. Знаєте, як набирали громадських інспекторів? Вони самі набиралися за оголошенням і подальшою співбесідою. І ви впевнені, що домушники нікого не заслали в “інспектори”? Я не впевнений. Був би я домушником – обов’язково спробував би заслати туди свого агента – це ж клондайк інформації для пограбувань. P.S. У попередньому пості описався – замість “визначеність” (читайте “невизначеність”).

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини