Щоб отримати субсидію чернівчани змушені пройти “сім кіл пекла” (відео)

14.09.2016

субсидіїЧергова хвиля збільшення тарифів на комунальні послуги і чернівчани знову змушені годинами стояти в нескінченних чергах, щоб отримати обіцяну допомогу від держави – таку жадану субсидію. Ще екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк обіцяв, що процедура оформлення субсидії буде спрощена настільки, що навіть пенсіонери досить поважного віку зможуть пройти її без зайвих зусиль. Про те саме йдеться у всіх інформаційних буклетах та статтях про оформлення субсидії.

Але сувора реальність дуже далека від обіцяних райських кущів. Люди змушені пройти сім кіл пекла, та ще й можуть отримати відмову, адже, виявляється, що дохід у 2000 – це достатня сума, щоб оплатити комуналку і прокормитися. Соціальні служби кажуть, що черги, через нестачу робочих рук.

От і виходить замкнене коло: уряд піднімає тарифи на комунальні послуги, відповідно збільшується сума на виділення субсидій, і в той же час зменшується фінансування служб, які мають цю субсидію оформлювати. За яких умов чернівчани можуть отримати субсидію та кому її призначать, дивіться у сюжеті телеканалу “Чернівецький промінь”.

Коментарі
  • вішати за таке знущання над людьми … вони ж відверто плюють українцям у обличчя, а ми витираємось і ще “дякую” кажемо

  • моя мама відстояла всі ці черги, прочекала купу часу і ій призначили субсидію … 1 гривня, люди це нормально????

  • да пішли вони в дупу зі своїми субсидіями та подачками, нехай уріжуть собі зарплати до двох тисяч а решту віддадуть на пенсії

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи