Буковинські СБУшники затримали бойовика “Востоку”, який штурмував Донецький аеропорт (відео)

19.08.2016

СБУБойовика терористичного угруповання «Восток» затримали співробітники буковинської Служби безпеки України в районі проведення антитерористичної операції. Про це повідомили у прес-центрі СБ України.

Мешканець Авдіївки приєднався до терористів у травні 2014 року. Брав участь у бойових зіткненнях з українськими підрозділами в районі Донецького аеропорту. Отримавши завдання від одного з ватажків т. зв. «ДНР» підготувати низку терактів, бойовик відмовився його виконувати і залишив бандформування. Проте, повернувшись до Авдіївки, зловмисник продовжив співпрацювати з терористами, надаючи їм інформацію про українські війська, розташовані вздовж лінії розмежування.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 256 (сприяння учасникам злочинних організацій) та 260 (участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих формувань) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі заходи.

Нагадаємо, що нещодавно оперативники спецслужби затримали ще одного бойовика терористичного угруповання «Восток» у місті Селідове на Донеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини