Гелікоптер Бурбака, львівське сміття та “концерт” Білика. Найкращі “фотожаби” тижня

12.08.2016

На цьому тижні найпопулярнішою темою для обговорення у соцмережах чернівецької спільноти стало львівське сміття. Те саме, яке міській голова Олексій Каспрук  погодився “поховати” на чернівецькому сміттєзвалищі в якості допомоги своєму колезі Андрію Садовому. Звичайно, не змогли пройти повз такий привід для жартів і місцеві фотожабери.

фотожаби

фотожаби

Також досить жваво обговорювалось питання, хто “припаркував” на Чернівецькому летовищі свій гвинтокрил. Нагадаємо, що депутат міської ради від фракції “Рідне місто” Василь Продан оприлюднив у фейсбуці фото геликоптера і повідомив, що на залізному птаху прилетів нардеп Максим Бурбак. У свою чергу лояльні до Бурбака та “Народного фронту” ЗМІ поспішили спростувати цю інформацію, повідомивши, що на гелікоптері до Чернівців прибули духівники разом з митрополитом Онуфрієм.

фотожаби

 Ще одна новина, якою “лихоманило” чернівецькі соцмережі і не тільки – це повернення в Україну депутата від фракції “Рідне місто” Ростислава Білика, який нібито перебував у розшуку. Ця подія майже співпала з появою у місті афіш з анонсом концерту співачки Ірини Білик, це і надихнуло народних умільців, і вони знайшли Білика.

фотожаби

Залишається популярною і тема закритості від туристів головної перлини Чернівців, а саме – Резиденції ЧНУ. Ось така красномовна карикатура з’явилась на чернівецькому сайті “Думай”:

фотожаби

Продовжують “радувати” чернівчан своїми “подвигами” і місцеві поліцейські. Отже професійність правоохоронців, принаймні у вмінні водити автомобіль, місцеві фотожабери оцінюють приблизно так:

фотожаби

Боротьба буковинських правоохоронців та прикордонників з контрабандою лісу викликає у чернівчан відверті посмішки, але, на думку інтернет-спільноти “Іліта Че”, найбільше це має веселити того, кого вважають одним з головних “кришувальників” цієї самої контрабанди.

бурбак

 

Підготувала Юлія Погорелова

джерела: сторінки чернівчан та місцеві спільноти у соцмережах facebook та вконтакті, інтернет-портал “Думай”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини