У Чернівці звозять сміття зі Львову

08.08.2016

сміттєвозТаке рішення прийняв мер Чернівців Олексій Каспрук.

«Мова йде про 833 тонни або 5000 кубів побутового сміття, яке львів’яни завезуть на наше сміттєзвалище. Для порівняння – з міста Чернівці щодня завозять на сміттєзвалище 1200-1500 кубів. Тобто мова йде про завезення обсягу сміття, яке Чернівці продукують за 3 дні», – повідомив під час брифінгу міський голова.

За це львів’яни перерахували 105 тисяч гривень, по 21 гривні за куб сміття.

Наразі в Чернівці вже завези 240 тонн сміття зі Львову, це майже третина від усього обсягу, яке привезуть на сміттєзвалище згідно підписаної угоди.

Нагадаємо чернівчани за вивіз 1 кубометру сміття платять 42 гривні. Тариф МКП «Чернівціспецкомунтранс» становить 42 гривні 89 копійок, а  «Альтфатер-Чернівці» 42,06 грн.

фото ілюстративне

Коментарі
  • А чого ж тоді мамка Карімова голосила що це все неправда? Тож виходить що БПП-Якимчук таки викрила фронтового мера!
    Доречі, чорнівське сміттєзвалище вже роками як мали закрити ще при Федорукові. Немає сміттєсортувального-переробного заводу обіцяного. У Чернівців така сама проблема із сміттям як у Львова. А мерія не чешеться.

  • 21 грн.за куб – це лише за складування на сміттєзвалищі. А у тариф, які сплачують чернівчани, входить ще збір побутових відходів і транспортування їх до сміттєзвалища. Тому арифметика у Каспрука правильна.

  • ЧОМУ НЕ ВЕЗУТЬ СМІТТЯ ДО ІВ.ФРАНКІВСЬКА? ТОМУ,ЩО МЕР ПІКЛУЄТЬСЯ ЗА СВОЄ МІСТО І МЕШКАНЦІВ.

  • Правильно надо Пьемонту помогать. Да Черновцы имеют мусоростировочный завод.. но почему другие хотят пользоваться чужими достижениями.а потом всех получать как правильно жить.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи