У Чернівцях дівчина впала з даху дев’ятиповерхівки (фото)

04.08.2016

дснс 9 поверх24 серпня близько 2-ї години ночі до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в Чернівцях на вул. Руській дівчина впала в простір між двома дев’ятиповерховими житловими будинками. На місце події відразу були направлені працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 2 обласного центру.

 Рятувальники встановили, що група людей перебувала на даху багатоповерхівки і одна з них, дівчина 1997 року народження, з власної необережності впала з даху будинку в простір між багатоповерхівками. За допомогою спеціального обладнання рятувальники спустилися до дівчини та підняли її на дах дев’ятиповерхівки.  Рятувальники допомогли транспортувати травмовану  до автомобіля швидкої медичної допомоги та передали її медикам. Дівчину з діагнозом відкритий перелом ноги госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

дснс 9 поверх1

дснс 9 поверх

дснс 9 поверх3

Коментарі
  • Романтика романтикою, а обережність ніхто не відміняв. Добре, що впала між два будинками. Якщо б в іншу сторону розбилася б насмерть

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи