Священник віз на Буковину із зони АТО 2 гранатомети та 6 гранат (відео)

02.08.2016

Вчора на блокпосту в селищі Мангуш Донецької області, поліція виявила у священика, який повертався із зони АТО, чотири гранати “РГД-5”, дві гранати Ф-1 та два гранатомети РПГ-18.
47-річний чоловік пояснив, що він священик, останні два тижні знаходився у Мар’їнці та Волновасі. Тепер повертається на попутних автомобілях додому, в Чернівецьку область. На згадку про зону АТО чоловік везе «подарунки» додому, щоб «глушити рибу».
Гатити з протитанкового гранатомету чоловіку завадили поліцейські. Саме на такий випадок на Донеччині створено мережу блокпостів з ретельними перевірками, які дозволяють вчасно блокувати перевезення нелегальної зброї масового ураження. Наразі боєприпаси вилучено.
Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Повідомляє: відділ комунікації поліції Донецької області.

священник гранати

ковбаса і боєприпаси

Коментарі
    • Не употребляй нехороших слов,дочка. Так треба, значить… Время нонче неспокойное – на одни молитвы не надейся

    • а вдруг прихожане прийдут буйные? або рейдеры с другой синагоги ? граната, то такая вещь…в хозяйстве приходится

  • Батюшка – київського пархатого і він хоче забрати храм у московського пархатого. А гранати та гранатомети – то досить вагомий козир та доказ правоти КП.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини