Поліцейські вшістьох складали протокол за неправильну парковку

01.08.2016

поліція паркуванняКоли ми побачили як четверо поліцейських, з двох патрульних авто, на кільці Дріжджзаводу спілкуються з таксистом і складають протокол, то цілком логічно припустили, що стався важкий злочин. Наші підозри посилились, коли на допомогу колегам під’їхав ще один наряд на «Пріусі» і поліцейські продовжили розмову вже вшістьох. Та виявилось, що «спецоперація» з трьох службових авто та шістьох поліцейських була пов’язана з тим, що таксист припаркувався на тротуарі поблизу супермаркету. Варто зазначити, що водій таксі хоча й сперечався з патрульними, вів себе культурно та в межах закону.

Не хочеться проводити аналогії з міліцейською патрульно-постовою службою, але на думку спав тільки анекдот про те чому міліціонери ходять втрьох… Нова поліція перевершила старих ППСників вдвічі.

Роман Данильчук

Фото: Аліна Олевич

Коментарі
  • Штраф делить на шесть? Маловато будет!Только если пьяный за рулем,там и на десять хватит )))

  • Всім доброго дня! Був свідком цієї ситуації, бачив як все починалось.
    Спочатку поліцейські “припаркувались” навпроти заїзду під супермаркет- “Наш Край” (тим самим перекрили проїзд) для того щоб зробити зауваження водію на “Рено трафік” котрий стояв на зупинці (це відбувалось на зупинці “Дріжзавод”). Після чого підїхав таксист, який хотів запаркуватись під магазином, але на проїжджій частині стояв “пріус” полісменів (доречі за кермом був поліцейський та його напарниця – блондинка, яка є на фото) от пан тиксист і посигналив на молодого та амбіційного поліцая, який не поспішав забирати ТЗ з проїжджої частини, …, утворився затор, тому полісмен залишив у спокої водія “рено трафік” і пішов за кермо (ідучи він почув декілька “лагідних” слів від інших учасників дорожнього руху)… але чомусь образився на таксиста :))) і свою злість вирішив зігнати на нього. Проте водій таксі не ішов на конфлікт і вів себе спокійно, тим самим не давав причини поліцаю “достібатись”. Тому “П” вже хоч якось захотів помститись (у нашій державі сигналити на поліцаїв не можна, вони дуже лякливі) і керуючись не буквою закону, а своїми “ВЕЛЕЧЕЗНИМ” ЕГОго придумали за, що скласти протокол.
    на підмогу викликали напевно тому, що боялися получити “П” від свідків ситауції!!!
    P.S.: дивуюсь стриманістю таксиста! і наглістю поліцаїв!
    Хоча коли “П” заступили на службу, то покладав на них велику надію!!!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи