Поки народ на “блошиному” ринку продає останнє, щоб вижити, вони крадуть мільярдами

01.08.2016

Чернівчанин Ілля Хочь з мосту на вулиці Руській сфотографував потяг із вагонами, які до країв були навантажені деревиною.

«Сьогодні 31.07.2016, 11 годин 26 хвилин. Коли це бл…ство закінчиться? Є в цій державі президент, генеральний прокурор …?», – написав пан Хочь, виклавши світлину на своїй сторінці у Фейсбук.

Фото зібрало багато коментарів, люди обурюються масштабами вирубки українських лісів загалом і буковинських – зокрема.
Чернівчани,котрим також довелося бачити потяг, пишуть – нарахували 17 вагонів із деревиною.
«Скоро в нас буде пустеля без води через придурків», – зауважує Pavlo Lesyuk.
«Поки народ на “блошиному” ринку останнє продає, щоб вижити, вони крадуть мільярдами і ховають по офшорах!», – підсумовує Ілля Хочь свій допис.

ліс хочь

Джерело: “Чернівецький промінь”

Коментарі
  • Илья Хочь пусть скажет спасибо Салогору.Бурбак сказал гто они могли красть в пять раз больше.

  • А Ілья Хочь зміг з мосту визначити звідки цей ліс, а дже на румунський деревообробній завод через КПП Вадул сирет везуть ліс і з Россії, Білоруссіі та з усієї Украіни? Якщо ліс везуть через Чернівці це не означає що це карпатський ліс

  • а Хоч при всіх владах сараки лизав і бабло колотив! ще той хитрий жур чує ветєр перємен))))))))))))) гнида!

  • Навіщо ці розмови “було, не було, хто та чиє це”. Спитайте таксистів, тих хто працює вночі. КОЖНОЇ НОЧІ з інтервалом 20-30 хвилин гружені під зав’язку состави у 30-50 вагонів. Так, щоб люди не бачили. А Планета у нас одна на всіх і наші легені хотять дихати чистим повітрям.

    • У Бурбака и Яценюка дети будут дышать за границей. Украина для них территория рубить бабло.А после себя хоть потоп.Им набрать на всех нас.

  • да казалось бы у власти в Киеве пидрюги и с нашего края ,но вместо улучшения жизни людей, сохранения края.Они уничтожают все что нам дорого.Жиды галимые.Яценюк ,Бурбак и вся ихняя шарашка черти.Скоро мы будем их рубить и отправлять на удобрение земли.
    .

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини