Після неякісного ремонту дороги асфальт можна було рвати руками (відео)

01.08.2016

Громадський активіст Руслан Мельник припускає, що на неякісному ремонті дороги у селі Великий Кучурів Сторожинецького району намагаються роздерибанити бюджетні кошти об’єднаної громади, про це повідомляє портал «Сторожинець інфо».

За словами Руслана Мельника підряднику «ШБУ-60» віддали виконання робіт по чотирьох об’єктах на загальну суму майже 6 мвльйонів гривень без конкурсу тільки з депутатським обговоренням. Більше того по всіх чотирьох об’єктах перерахували аванс, а роботи не були розпочаті вчасно. Натомість якість робіт, що були згодом виконані викликає багато нарікань. Коли активісти, голова та депутати сільради виїхали на місце ремонту, вони буквально руками ламали асфальтне покриття відриваючи його як килим від пилюки на яку і був викладений новий асфальт. Як зазначили місцеві мешканці асфальт виклали нерівним і він вже почав деформуватись. Окрім того під час укладання асфальту бітум не розливався та не було чорнового (розклинцювального) шару, як це відображено в проектно-кошторисній документації та дефектному акті.

Натомість голова Великокучурівської громади Василь Тодеринчук переконаний, що нічого страшного не сталось, і що роботи будуть виконані якісно. І до того часу поки ремонт не завершать, він не підпише акт виконаних робіт.

Відео: “Сторожинець Інфо

Коментарі
  • Це ще добре. Скоро й таке робити не будуть. Спишуть на війну і будете без доріг, патріоти.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи