Нардеп «Народного фронту» під час засідання у Верховній раді дивився порно (відео)

26.07.2016

КонстантиновськийНародний обранець визнав це, і сказав, що просто стомився і вирішив відволіктись.

Український народний депутат фракції «Народний фронт» В’ячеслав Костянтинівський в ході засідання Верховної Ради дивився порно, а потім відправляв ролики своїм знайомим і колегам. Все, що відбувається, потрапило на сенсаційне відео, яке опублікувала газета “Голос народу”.

Крім відвертого відео, камері вдалося зняти, як Костянтинівський переглядає фотографії інтимного характеру.

Співробітники видання повідомили, що інцидент стався в середині червня під час обговорення одного із законопроектів.

Народний депутат В’ячеслав Костянтинівський зізнався, що переглядав еротичні фотографії під час засідання у Верховній Раді.

«Визнаю, місце невдале. Іноді втомлююся від клоунади в залі. Люди, судячи з декларацій, харчуються святою водою і живуть як князі, годинами говорять про добробут народу. Ось це справжня порнографія! Відкрию секрет: я завжди любив жінок і співчуваю їм, мужиків стає все менше. Побачив рекламне посилання в інтернеті і не втримався, спрацював основний інстинкт. Секс – важлива складова життя будь-якого здорового чоловіка», – зазначив він у дописі на своїй сторінці в мережі «Фейсбук»

Коментарі
  • От вона слава! Хто б на нього звернув увагу? А так “клубнічка” спрацювала піаром. Тепер може йти на вибори з лозунгом: “Секс для складних часів”

    • Ты дурак или в Навозном Фронте?! За что “респект” ?! Чувака поймали на горячем,куда ему отпираться?! свой лысый жбан засветил

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи