У “Вернісажі” відкрили виставку двох чернівецьких фотографів (фоторепортаж)

22.07.2016

У чернівецькому виставковому центрі “Вернісаж” відкрили фотовиставку двох чернівецьких фотографів Максима Козменка та Василя Салиги, на якій представлено понад 50 фоторобіт. Всі вони – історії з життя міста, такі відверті і в той же час філософські, наповнені глибоким змістом та формою. Головні герої виставки – люди, які живуть в Чернівцях, кожен з яких розказує про себе, про місто і навіть про кожного з нас.

Назву виставки – “Чернівці: ФОТОДУАЛІЗМ” автори  пояснюють просто:

“Перше – це те, що нас є двоє. Друге – те, що місто ми показуємо з другої сторони. Адже є життя видиме, яке кожен день зустрічаємо, а є інше, яке ховається поміж символів і знаків. Саме цю не непримітну сторону життя Чернівців, відверту і справжню ми спробували відобразити у спільному проекті”, – кажуть митці.

Цікаво, що свої роботи фотографи розмістили на протилежних стінах «Вернісажу», тим самим акцентуючи уваги на заявленому фотодуалізмі.

А спонукав хлопців на організацію фотовиставки почесний консул Австрії в Чернівцях Сергій Осачук.

“Мені здається, що Максим і Василь яскраво соціально орієнтовані і намагаються показати життя не глянцеве, а таким, як вони його бачать. І в цьому їхня цінність”, – переконаний Сергій Осачук.

Виставка “Чернівці: ФОТОДУАЛІЗМ” відкрита за сприяння партії “Рідне місто” і триватиме до 20 серпня. Вхід вільний.

Фото: А. Чорна

перша
07
18

06
21
16
20
14

13

1004

0309

08021719

22

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини