На Буковині підпалили машину помічника народного депутата (фото)

18.07.2016

Вночі 17 липня у селі Костичани Новоселицького району невідомі підпалили машину депутата райради  Володимира Фолошні, який також є помічником народного депутата від «БПП» Григорія Тіміша, повідомляє “Район-інфо“.

«Помічник-консультант повернувся додому після опівночі, лишаючи машину у подвір’ї власного будинку. Біля 2 год. 10 хв. Володимир Фолошня почув вибух.  Вийшовши з будинку, він побачив палаючу машину. На щастя, неподалік машини була криниця і він самостійно погасив пожежу за допомогою водяного мотора… Біля палаючого автомобіля була виявлена п’ятилітрова пляшка, із залишком пального. Недалеко від каністри була також знайдена запальничка. Ці докази прямо вказують на зловмисний підпал», – пише у ФБ Майя Ракоча, яка також є помічником нардепа Тіміша.

Володимир Фолошня припускає, що злочинці хотіли обробити бензином все навколо, включаючи салон автомобіля, але не врахували той факт, що двигун був гарячим, оскільки власник автомобіля щойно повернувся додому.

Потрапивши на гарячий капот, бензин спричинив раптовий вибух, який налякав зловмисників і примусив їх тікати, лишаючи після себе речові докази. Представники правоохоронних органів, які прибули на місце злочину, продовжують слідство. Справа була передана органам обласної прокуратури.

На думку потерпілого, автомобіль підпалили з суто політичних мотивів. 
фолошня головна
фолошня 2 фолошня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи

Останні новини