Через непрофесійні дії чернівецьких поліцейських загинув мотоцикліст (фото)

17.07.2016

ДТП поліціяУ ніч з 14 на 15 липня у Чернівцях сталася трагічна аварія за участю патрульної поліції, повідомляє pogliad.ua.

Патрульні влаштували погоню за мотоциклістом, який кинувся тікати від них. Переслідування завершилося трагічно для водія мотоцикла.

Друзі загиблого розповідають, що хлопець на мотоциклі почав тікати від поліції, бо не мав документів на нього і правоохоронці могли вилучити транспорт.

Повідомляють, що поліцейські перегородили дорогу двоколісному, мотоцикліст надумав об’їхати їх, але правоохоронці вирішили зупинити хлопця, давши назад.

У соцмережах пишуть, що від зіткнення, загиблий отримав чисельні травми, а пасажир мотоциклу перебуває у лікарні в реанімаційному відділенні.

У поліції, поки що, інцидент не коментують.

мооцикліст
Коментарі
  • Дайте новину почитати серйожці дабжанскяму ! Цих мусорів армяшно–грузинскіх що вбивають украінців на площі вішати тре, як і корупціонерів-хабарників тіпа серйожки. СУКИ!

    • Вішати треба … на мотоциклах, які літають по місту як навіжені. А по закону, якщо він починає втікати то зупиняти його спец. засобами не можна. Питання: а що тоді з цими придурками робити? ТАк що все правильно. Не зупинився на вимогу поліцейського – на хєр з бару.

  • Я надеюсь они (Полицейские) ответят по закону? и их накажут по статье? или им закон не писан?

  • А чого мусора мовчат 14 липня 15 липня 16 липня 17 липня???
    То вам не їжачка показувати то Вбивство Людини.
    добржанский це петушара з пєценої партії нині а скоріше по всіх партейках родня гонилась )))))))) це то чмо яке живе на хабарі від батьків студентів? Це добжанкяй той?

  • Понятно что закон для всех ПИСАН! но ость одно – “НО” если полицай видит что его действия могут привести к трагическим последствиям и делает это действие ТО как это можно назвать??? а можно назвать это только все своими именами – ПРЕВЫШЕНИЕ ДОЛЖНОСТНЫХ ПОЛНОМОЧИЙ ПОДВЕРГНУВШЕЕ К ТРАГИЧЕСКИМ ПОСЛЕДСТВИЕМ! назвать их можно прямо УБИЙЦАМИ! и эту статью еще никто не отменял СТАТЬЯ 365. ПРЕВЫШЕНИЕ ВЛАСТИ ИЛИ СЛУЖЕБНЫХ ПОЛНОМОЧИЙ……………………….. С Уважением к родителям погибших……

  • Ага, тобто всім можна порушувати закон, перевищувати швидкість і тікати від поліції. А якщо вас шановні людці зб’ють чи вашу дитину?

  • Хлопця звичайно шкода, але чим він думав, бачу багато хто пише що мусора галімі і т.д А вони при чому? Люди просто виконували свою роботу, тобто якщо хтось підвищує швидкість то міліція не має право його зупиняти? Це маразм, я якось сам був свідком як на пішохідному біля майдану мотоциклісту не вдалося зупинитися, мотоцикл перевернувся, обійшлось нащастя без жертв, водій встав і поїхав далі, але якби мотоцикл когось задів? Чому міліція має лишатись в стороні? Якби водій мотоцикла спровокував аварію з маршруткою, скільки б постраждало? Ви про це подумали? Да і батьки якщо чесно трохи винні, навіщо розбещувати дітей дорогими іграшками, сам би заробив більше б цінував… І при чому тут Добж?

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини