Рахунки «Водоканалу» арештовані, а директор підприємства у відпустці

03.06.2016

kranРівень некомпетентності та байдужого відношення до виконання своїх службових обов’язків деяких «професіоналів» з команди Каспрука просто таки вражає.

Днями нам стало відомого, що рахунки КП «Чернівціводоканал» арештовані, а тим часом директор цього підприємства Сергій Дзезик, без зайвих докорів сумління, перебуває у відпустці.

Його перший заступник Тарас Бабух у телефонній розмові підтвердив нам інформацію і про арешт рахунків, і про відпустку свого шефа.

Тож, вимальовується досить цікава ситуація: робота комунального підприємства частково паралізована, ймовірність того, що енергетики відключать Водоканал від світла, а він чернівчан від води, існує, а керівник десь прохолоджується на курортах.

У квітні 2015 року Олексій Каспрук представляв Сергія Дзезика, як досвідченого керівника із значним досвідом роботу у сфері водогону та каналізації. Як, більш ніж за рік своєї роботи, керував Сергій Сергійович достеменно невідомо, але на даний момент лише за електроенергію борг становить 70 мільйонів гривень, і світла у кінці тунелю не видно. Зате видно перший транш європейського кредиту на Водоканал розміром 17 мільйонів євро. Тому можна припустити, що у відпустці Сергій Дзезик віддається роздумам на тему, як «правильно» освоїти цей кредит, щоб після «розпилу» всім своїм дісталося.

Зрештою, це не перший подібний випадок у Чернівцях. У березні цього року депутати рекомендували Каспруку звільнити директора КП «Чернівціспецкомунтранс» Олександра Іванченка. А мер замість цього продовжив з ним контракт на місяць, а той пішов на цей же місяць у відпустку.

Каспрук тим часом робить вигляд, що нічого не відбувається і свято вірить у непогрішність своїх підлеглих, незважаючи на те, що комунальна сфера розвалюється на очах через непрофесійні дії тих, хто за неї відповідає.

Як нам повідомили на підприємстві, на сьогодні є рішення господарського суду, яке зобов’язує виконавчу службу відтермінувати арешт рахунків на рік. Але чи врятує це «Водоканал»? Через рік Дзезик певно знову захоче у відпустку, зваливши свої прорахунки на плечі своїх заступників та чернівчан.

Наостанок, ще один цікавий момент. Інформацію про арешт рахунків та відпустку Дзезика у Ратуші не афішували, сподіваючись, що минеться.

Не минулося…

Андрій ТИСОВСЬКИЙ   

 

Коментарі
  • Щось мені здається що вже пахне імпічментом меру Каспруку – талановитому учню Федорука…

  • “Каспрук тим часом робить вигляд, що нічого не відбувається і свято вірить у непогрішність своїх підлеглих” – не совсем так.

    Алексей Павлович верит тем, кто признается ему в любви и преданности. Но за глаза такие обычно плюют в спину

  • Дзедзик майже розвалив водоканал у Рівному .На щастя після нього прийшов розумний керівник і врятував підприємство. В Чернівцях ситуація повторюється.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи

    Останні новини