Екс-депутат від БПП пропонує відкрити дитячій садочок у приймальні Каспрука

13.05.2016

kasper_tennisВчора управління освіти Чернівецької міської ради ошелешило батьків маленьких чернівчан новиною про те, що в липні на місяць буде закрито низку муніципальних садочків. Мовляв, з метою економії. А тим батькам, які не планували в липні відпустку, запропонують перевести дитину тимчасово у найближчі працюючі ДНЗ.

Сьогодні колишній депутат міськради від “БПП” Андрій Шалеєв запропонував розгубленим батькам відкрити тимчасову групу для малечі у приймальні міського голови. Про це він написав на своїй сторінці у facebook

“Шановні батьки! Гарна ідея для тих, про кого міська влада “потурбувалася у липні”, а саме про батьків дітей, які ходять в муніципальні садочки!!!
Так, як з метою економії, в липні місяці садочки планують закрити, пропоную відкрити тимчасову групу з 1.07 в Чернівецькй міській раді, а саме в приймальні мера!!!
Вихователями та досвідченими тренерами можуть виступити Ірина Карімова та Олексій Каспрук, математичні досягнення – підтягне дітям начальник управління освіти ЧМР, крім цього, діти отримають знання про проблеми в комунальній сфері міста, візьмуть практчну участь у політичних війнах, та у разі гарного навчання зможуть попасти в кадровий резерв ЧМР.
Всі вище названі тренера напевно з задоволенням візьмуть відпустку за власний рахунок для того, щоб допомогти батькам Чернівчанам в цей час заробляти кошти і сплачувати податки в місцевий бюджет!!! Так, як поруч вільний великий кабінет секретаря – там є можливість влаштувати спальню. Так, як на сайті відсутній попередній запис в цю групу – пропоную записуватись в коментарях)))))”, – йдеться у дописі.

Коментарі
  • Як вони собі це приставляють закрити садочки?? А що робити із дітками які повинні іти з червня перший раз у садок???

  • Чего расплакался?Или ты дурачок не знал,что в жизни за все нужно платить.Ты же сам подмахивал клану Бурбака.))))) Вот теперь жуй свое говно по полной

  • Последние два коментария писали дебилы без единной извилины….Вам до него еще расти и расти…. клоуны

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи