Чим корисні сухофрукти
Сухофрукти – чудовий та смачний замінник шоколаду на дієті. Чим іще вони корисні – пише “Країна Здоров’я”.
Курага є джерелом бета-каротину. Бета-каротин є речовиною, “відповідальною” за утворення вітаміну А, і у великих кількостях міститься в помаранчевих овочах і фруктах, в тому числі і в абрикосах. Потужні концентровані дози бета-каротину, що містяться в куразі, допомагають поліпшити зір, захищають очі від різних захворювань і запалення.
В куразі містяться високі концентрації різних мінералів: заліза, кальцію, калію і фосфору. Ці мінерали відповідальні за регулювання багатьох процесів в тілі, які без їх участі могли б перестати відбуватися. Регулярні дози цих хімічних речовин, присутніх в куразі, очищають і оновлюють організм, підтримують функції органів і зміцнюють здоров’я загалом.
Курага може діяти як м’яке проносне, а може і просто стимулювати травлення, реагуючи з травними соками і створюючи в шлунку більше лужне середовище.
Чорнослив відноситься до категорії найбільш корисних сухофруктів.
Чорнослив захищає зубну емаль від ушкоджень, істотно зміцнюючи її і оберігаючи від карієсу.
Чорнослив допомагає підтримувати в рівновазі кислотно-лужний баланс, сприяючи правильній роботі шлунку.











Коментарі
Стоимость их нам не по зубам.