У Чернівцях на День міста не буде традиційних розважальних заходів

22.09.2014

У зв’язку з подіями на Сході, цьогоріч на День міста не буде традиційних розважальних заходів – ніяких концертів та гучних акцій.

Таке рішення прийняла міська рада на прохання активістів та волонтерів Чернівців, які запропонували направити кошти на потреби військових в зоні АТО.

Як зазначив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар, у суботу, 4 жовтня  об 11.00, на Театральній площі пройде загальний молебень. Люди молитимуться за мир в Україні та повернення додому всіх військовослужбовців, в тому числі й буковинських.

– На площі Філармонії буде міні-майданчик з атракціонами. Там маленькі буковинці зможуть цікаво провести час, а батьки -відпочити, – повідомив Паскар.

Окрім того, на Центральній площі міста заплановане свято хліба, а на площі Пресвятої Марії зберуться буковинські майстри, зокрема, ковалі аби продемонструвати чернівчанам свої творчі роботи. Відтак пройде свято національної буковинської кухні, інформує “Чернівецький промінь”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи