Концертний тур з Буковини вдруге поїхав у зону АТО

22.09.2014

До Запорізької області у Миронівку прибули підтримати військових дует «Скриня» (заслужені артисти України Марія і Володимир Лобурак), дует акордеоністів «Браво» з Косівщини, звукорежисер Василь Васкан, керівник концертного туру Святослав Край –  все задля того, аби показати, що вся Буковина з бійцями, всі за них вболівають та моляться.

– От зараз понеділок, якраз обідня пора. Ми прибули на місце. Ми курсуватимемо через Миронівку, Бердянськ і так до Маріуполя, – розповів телефоном керівник туру Святослав Край. – Плануємо тут перебувати до 7 днів, як і першого разу місяць тому. Піднімати дух можна не лише офіцерським наказом, а й піснею і танцем, втому фізичну і стрес дуже добре лікують музика та глибокозмістовні слова.

Учасники туру дякують за підтримку всім, хто допоміг організувати поїздку. Зокрема, голові обласної державної адміністрації Роману Ванзуряку, заступнику керівника апарату обласної державної адміністрації Олександру Шкурідіну, обласному військовому комісару Віталію Чураю та його заступнику Валерію Мовчанюку.

– Військовий комісар Чурай зв’язався з Києвом і вирішив питання організаційно, а голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк допоміг із транспортом, матеріальними ресурсами, плюс нас завантажили продуктами для солдат, – продовжує Святослав Край. – Ми обов’язково ще повернемо до міста Ізюм, на танковий завод у Чугуєві. А вже зараз за кілька годин почнеться концерт. Минулого разу, коли ми у Миронівці виступали, місцеві жителі дивились з острахом. А потім дякували, дзвонили усім, тішились, просили роздруківку тексту, бо за 25 років не чули українських пісень і не знають як підспівувати. Тому зараз будемо концерт творити усі гуртом – з вояками, артистами та місцевими людьми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

Як вигадують кримінальні справи