Сірман відповів міністру Бурбаку щодо розритої Б. Хмельницького. Шерше ля…Ф

14.08.2014

Дмитро Сірман, депутат міської ради та екс-керівник ЖКГ відповів на закиди Максима Бурбака на прес-конференції, які викликали  співчуття публіки. Як відомо, критика Максима Бурбака хиталася на трьох китах: 1) вулицю розкопали для піару Михайлішина до виборів 2012 року, 2) через це немає проекту робіт 3) всіх ремонтерів знайдемо, вже почали копати…

Депутат Сірман повідомив, по-перше, що ремонт почав плануватися у 2010-2011 рр, при Федоруку,  тоді ж був виготовлений проект, і справді свіжерозрита вулиця – поганий привід для піару на вибори  будь-кого. Якось нелогічно пов’язувати ремонт із піаром. В той же час для майбутнього міського голови Олексія Каспрука обіцянка закінчити ремонт у цьому році – справді була передвиборчою фішкою. Причому неабиякою.  Судячи з усього, закінчення не передбачається. Мешканці вулиці насолоджуються свіжим повітрям та розритими канавами. Тож, щоб пояснити чому це так, пішла у хід важка артилерія – Максим Бурбак. Який на прес-конференції задався не питанням закінчення ремонту вулиці, а питанням, хто ж його розпочав. Хід дієвий, але примітивний. Пряма цитата

– У мене є питання до правоохоронних органів, щоби вони перевірили, хто, як і чому почав роботи на цій вулиці, не маючи повного готового проекту. Хто робив черговий піар-хід напередодні виборів 2012 рокуй здобував собі політичні дивіденди, розкопавши важливу для усіх нас транспорту артерію міста? – сказав Бурбак.

 

ТЕКСТ ВІДПОВІДІ Сірмана з його Фейсбук-сторінки:sut_sirman_kaspruk_1

 

 

ОКРЕМІ ВИСЛОВИ ТА КОМЕНТАРІ У МЕНЕ ЯК ФАХІВЦЯ ВИКЛИКАЮТЬ ПОДИВ
________________________________________________
Чому чиновник такого високого рівня, цілий міністр інфраструктури України, може бути таким не компетентним у простих виробничих. питаннях. Сьогодні 11 серпня наш земляк @maksym.burbak розпочав свою прес-конференцію в облдержадміністрації з того, що вулицю Б. Хмельницького розрили під вибори для піару без наявного проекту. Враховуючи що на цьому заході було згадано і про мене. Хочу офіційно та авторитетно заявити, що це відверта брехня.
Вулиця Б. Хмельницького одна з найстаріших і найскладніших насичених інженерними мережами вулиць нашого міста. Саме по цій вулиці був прокладений перший газопровід. Для того щоб капітально відремонтувати вулицю ще у 2010-2011 роках було виготовлено проектно-кошторисну документацію і прийняте рішення про її ремонт. Весною 2012 року був проведений тендер. Хочу пояснити пану міністру, що згідно діючого законодавства неможливо провести тендер без наявної погодженою в установленому порядку проектно-кошторисної документації. До речі процедуру тендерних закупівель було неодноразово перевірено відповідними правоохоронними органами. Департаментом ЖКГ у 2012-2013 році було організовано і виконано значний обсяг інженерних робіт, не дивлячись на недостатнє фінансування, а саме:
– Заміна магістрального газопроводу по всій вулиці середнього тиску діаметром 400 мм і діаметром 200 мм низького тиску (роботи були виконані за кошти ПАТ «ЧернівціГаз»;
– Газові вводи до всіх житлових будинків;
– Побудовано два водопроводи діаметром 400 і 200 мм
– Виконано значну частину робіт по зливовій каналізації та інші супутні роботи.
При припиненні робіт в зимовий період була виконана зворотна засипка, що дало змогу забезпечити рух транспорту. Зараз нічого не заважає новому керівництву міста завершити роботи

Коментарі
  • А теперь посмотрим глазами жителя города:
    в 2012 году, когда уже год как вовсю руководил безупречный для этого сайта Михайлишин, разрыли несколько улиц. Прошло два года, улицы так и остались раскорёженными.
    По-моему,будет естественным считать, что кто руководил городом последние три года, тот и за это отвечает. Тем более, что команда, сместившая в марте 2011 года Федорука объявила, что он плохой руководитель и назначила того, кто по их мнению будет лучше справляться, а именно – Михайлишин.
    И что? Сделал лучше? Трёх лет не хватило?
    А сейчас в заголовке статьи мне толсто намекают, что во всём виноват Федорук “Шерше ля Ф…”Шерше ля Б…”.
    Хорошо, давайте их расстреляем!

    Федорук виноват в том, что “ремонт ПОЧАВ ПЛАНУВАТИСЯ у 2010-2011 рр” или Михайлишин в том, “як в ремонт ВИКОНУВАВСЯ”?
    Теперь Сирман говорит, что “Зараз нічого не заважає новому керівництву міста завершити роботи”, тогда вашему Михайлишину тоже ничего не заважало, чего же не завершил, раз так всё легко и просто?

    Что касается новой власти, то с неё тоже будет спрос. Как говорится “По плодам узнаеете их…”
    Но я на этом сайте я это пишу потому, что здесь явный перекос, Михайлишина причислили к лику святых и никогда ни одного плохого слова в его адрес, ибо глупо кусать руку, которая кормит.

  • Не треба казати це слово “стріляти” у країні, яка воює. Все тихо, все мирно. Будемо сподіватися, що буде мирно. Бурбак сказав, що Хмельницького – піар Михайлішина. Сірман відповідає – це плановий ремонт. Він запланований давно, до виборів. Правильно Бурбак сказав, чи збрехав?
    Бурбак каже, що треба знайти винуватих, а про те, що Каспрук обіцяв зробити вулицю у цьому році – мовчить. Правильний підхід, чи не правильний? Об’єктивний він, чи не об’єктивний. Чи “стрілки” переводить? Так і цей сайт. Да, треба було дати критику МИхайлішина. Але у них спеціалізація: критикувати Бурбака. А У Бурбака – навпаки. Так і живемо.

  • Зразкова заказуха Сірмана, його сина вже ловили вночі коли той розклеював по стовбам листівки з чорним піаром опонентів, так що дивуватися немає чого.

    • Те що син Сірмана розклеював листівки з правдивою інформацією про те, що нинішні Каспруківці (з їхніми іменами та фото) закупили неякісні кулепробивні бронніки-топіки за завищеними у 5 разів цінами, та відправили нашим Буковинським бійцям в зону АТО немає нічого ганебного!
      І це не є чорним піаром опонентів, це є чиста ПРАВДА!!!

  • Что за ноу-хау в журналистике? Специализация критиковать Бурбака. У Киселёва тоже специализация…
    Специализацией вы называли однобокость, несбалансированность, влияние владельца на редакционную политику.

    Что касается улицы и вообще города, то, конечно, сейчас важнее вопрос не “кто виноват?”, а “что дальше будете делать?”

    Михайлишин свою оценку на выборах получил.

    Сейчас Каспрук даже лучшей ситуации, чем Михайлишин.
    Во-первых, он легитимно избранный большинством, во-вторых, он часть команды, которая управляет страной: “свой” министр инфраструктуры, “свой” премьер-министр. С такой “крышей” можно горы свернуть, тем более через полтора года опять выборы мэра. Посмотрим, повлияет ли это положительно на наш город. И пусть не жалуются, что им кто-то мешает, ведь власть в их руках.

    • 1. Народ на выборах не столько против Михайлишина проголосовал, сколько против ПР, потому что здесь ЗАПАДНАЯ УКРАИНА. Леночка, вы этого не заметили???
      2. Не выяснив, кто виноват, вы никогда не поймете, что делать. Потому, что делать будут (имитировать дело) те, кто виноват. Это же так просто понять, даже женщине.
      3. В журналистике, как в борделе, есть те, кому “за деньги” Бурбак не нравится , а есть те, кому “за деньги” он очень нравится – вы не из второй команды? И чем она лучше первой?

  • Подумайте, для чого Бурбаку, міністру інфраструктури, він вже про Чернівці забув мабуть, треба було згадувати про вул. Хмельницького, яку він, справді. не згадував півроку. Для чого? Яка був його мотивація? А потім робіть глибокодумні висновки. Де ще про це почитаєте? Не сам же Каспрук, не впоравшися буде кричати : а тепер знайдемо винних. А то він за півроку не помітив, що проекту нема і треба в прокуратуру подавати. Та якби побачив, то одразу ж і подав би.

  • А щодо Ф… То хто допомагає зараз Каспруку керувати містом, хіба не пан Федорук? Де допомога від мінстрів. уряд черновицький, депутатів буковинських скільки. Де гроші для міста? Для якоїсь ср.. ої чернівецької вулички. Бурбак тільки їздить і знайдемо винних, знайдемо винних, на так як ніхто не збирається нічого робити, то що залишається – шукати винних.

  • Лично мне, что Михайлишин, что Федорук, что Каспрук – все одно, они не про город думали. Впрочем, как и вы Елена.
    Но… Федорук, занимая место мера, не про город думал 18 лет на этом посту – это преступление без срока давности.
    Михайлишин, конечно, 3 года занимался пиаром, но хоть Бони М и Криса Нормана при нем увидели, десяток-полтора площадок детских оставил городу, а не раскуроченную тротуарную “левую” плитку, как Федорук.
    Каспрук это вообще “политическая нелепость” – худших дорог в Черновцах, как сейчас, не было и не будет – он рекордсмен. В прошлые годы газетенка Федорука МБ постоянно трещала, что дороги очень плохие. Сейчас они намного хуже – но МБ и ЗИКи разные молчат – как гамна наелись, сейчас их дороги устраивают.
    Мерзко это все, проституция откровенная, поэтому Елена, вам никто и не верит – вы Федорука кукушка, пустая и желчная, брысь!

  • Скоро ждемс новых назначений. Каспрук любитель баб и бухала. Как тока Лену назначат -Лена уйдет с сайта)))

  • а как вы себе представляете елену? ))) вы что до сих пор не поняли кто она? )))) ну вы наивные )))) ребята, овца сидит на зарплате. каспрук,федорук,бурбаки… вы повнимательнее посмотрите кто им лижет и все поймете )))))

    • Не крашенная ли это блондинка, немолодого возраста, со стервозным характером и быдловатыми мужицкими манерами?

  • В заголовке статьи предлагается поискать Федорука “Шерше ля Ф…”, а вы вместо этого занимаетесь поиском женщины “Шерше ля фам”)))))))) И мимо!)))

    • ничто так не примиряет разнополых политических врагов, как любовь и сексуальные игры…

    • пусть тот, кто написал статью и ищет Ф, а мы, комментаторы, ищем вас))) это так по-мужски)))

  • ребята,на кой черт вы эту лену обсуждаете? лена бот. тупая овца. забейте. пусть пишет. у нее работа такая. сидит на подсосе никому не нужная и за пару копеек строчит фигню.

    • Найдите, неуважаемые, себе другой объект для иронии.

      К 123 : можете утешать себя Вашими домыслами на счёт того, что я здесь на “работе”, но тут может писать любой человек всё что захочет, что я и делаю.

  • Поскольку на этом сайте пишут только представители прошлой власти и их прихлебатели, то оскорбления с их стороны мне, как их оппоненту и женщине, считаю закономерными.
    А что ещё от них ожидать? В костюмы нарядились, а сущность свою помоечную не поменяли.

    • овца будешь ярлыки клеить твоим хозяевам .и что с того что ты женщина? это что индульгенция? козлова тоже как бы женщина но такая же ТП как ты. если бог ума и совести не дал то винить надо своих папу и маму за гены.

    • а не представителей прошлой власти (и их прихлебателей), презирающих майданутые организмы, вы к какой категории относите – к русским диверсантам или донецким террористам?

  • Да, ладно, Елена. тут вас любит обижать, кажется, один человек, ну два. А вы уже такие вводы делаете. Мне, например, ваши комменты нравятся… Не всегда, но нравятся. Другой взгляд интересен.

    • Другой взгляд и тупое критиканство по принципу “а ваша власть была еще хуже” во время, когда страна в тотальном мраке и нищете, как и наш город, это уж очень разные вещи.

      • кому там объяснять? они свое получили и не уйдут без крови. с кровью пришли и страну уничтожают. а вас считают быдлом.
        вы должны понять простое правило жизни . если кто-то хочет вас уничтожить – уничтожь его первым.они это знали и сделали а вы этого еще не поняли. когда поймете то сможете изменить свою жизнь

  • джеймс бонд когда кажется то крестятся. а тупая овца всегда тупая овца. мужика не имеет

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи