Мораторій на транспортні тарифи у Чернівцях скасовано. Що тепер?

14.08.2014

Однією з причин, чому тарифи на маршрутні  автобуси досі стабільні, був мораторій прийнятий під тиском пенсіонерів і кількох народних депутатів міської ради (зокрема В. Бешлея). Сьогодні, на жаль, цей мораторій скасовано. Шевченківський райсуд визнав, що він був прийнятий поза межами повноважень міської ради. Про соціальні проїзні годі й згадувати. Тільки душу “травити”.

Але, дуже цікава є мовчанка перевізників, які тільки місяць тому кричали, що якщо не підвищать тарифи, то станеться транспортний апокаліпсис. Мовчать. Сподіваємося, підрахунки Бешлея, та широко обнародований  досвід( в тому числі й на нашому сайті), коли у величезних містах тарифи нижчі, аніж запропоновані у Чернівцях, все ж таки вплинули на ситуацію. І Каспрук зрозумів, що жадібність перевізників підставляє його. Псує політичний імідж.  І що не все так чисто в їхніх сльозах.  Тож чи будуть черінвчани їздитиме у відносно недорогих маршрутках?

Коментарі
  • А теперь, думаю, повысят, если Каспрук и вправду не понимает, что ему этим в будут тыкать долго. Очень

  • Пенсионерам сейчас очень плохо, а через три месяца. будет еще хуже. Вернуть социальный надо. Та критика дурная и убогая, которая даже старых, отработваших свое людей называет иждивенцами. А чиновничьи рыла – патриотами. Любой пенсионер в сто раз патриотичнее, чем демократ з прарцями спереди с зади

  • Давно пора було підняти тарифи на проїзд, але в замін змусити перевізників придбати більш сучасні автобуси, з кондиціонерами. В цю спеку їхати громадським транспортом не можливо. А дотації треба давати адресно конкретному пенсіонеру.

  • Люди, в транспорті зараз людям становиться погано. Кондиціонери конче потрібно

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи