Олексій Каспрук закликав перенести сесію на понеділок. На кону 130 земельних питань

24.04.2014

kas3Сесія, яка мала відбутися сьогодні, і де мали вирішуватися питання аж по 130 земельним ділянкам так і не зібрала кворум. Питання, як можна розглянути 130 земельних питань, особливо в тепершніх умовах,   ніхто так і не підняв. Очевидно, ці питання хтось вже вирішив. Для себе.  Чому набралося стільки питань в останню перед виборами сесію, цього питання також ніхто не піднімав. Голова фракції ” за Батьківщину “Олексій Каспрук повідомив, що йому соромно за таку несолідарність депутатів і закликав зібратися у понеділок на том же місці в той же час.   Рука більше не хоче мити руку?

Коментарі
  • факт залишається фактом, а Каспрук таки хоче в мери сказав:

    Каспрук за декілька років свого керування знищив комунальне підприємство Містобуд, після чого був притягнутий до кримінальної відповідальності за розкрадання бюджетних коштів – біля мільйону гривень, на той час це – 225 тисяч доларів, але під кримінал не потрапив, захистив Яценюк, а уникнув відповідальності підставив свого головного бухгалтера.

    Також, був причетний до відмивання коштів під час будівництва фонтану на площі Флармонії, який переробляли три рази і замість дорогого світло-музикального фонтану, за шалені гроші, збудував те, що усі чернівчани бачать – пародію.

    Також, збудував з усіма порушеннями горе-будівлю під вікнами багатоповерхівки на вулиці Стасюка,20, де по самим скоромним розрахункам було вкрадено з бюджету міста біля двох мільйонів гривень, на той час це біля 415 тисяч доларів.

    Працював тривалий час радником Федорука по залученню інвестицій в місто і за два роки роботи не залучив жодної копійки інвестицій, хоча отримував дуже велику заробітну плату, – за які такі здобутки? Відповідь на диво проста – за вміння відмивати кошти та за мовчання!

    Що він може зробити на посаді мера? НІЧОГО, бо взагалі нічого в житті путнього не зробив! Навіщо вводити людей в оману і казати, що ми поламаємо корупційні схеми! Навіщо ламати те, що сам з Федоруком створював? Навіщо займатися популізмом та брехнею!

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи