В УКРАЇНІ ОГОЛОШУЮТЬСЯ ЧАСТКОВА МОБІЛІЗАЦІЯ – УКАЗ

17.03.2014

В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни.

Про це повідомив в.о. президента України та спікер Ради Олександр Турчинов.

Часткова мобілізація проводиться на території всіх областей України, а також в м. Києві. На території АР Крим та м. Севастополя мобілізація здійснюється з числа громадян, які добровільно виявили бажання податися на військову службу, в тому числі шляхом прибуття у військові комісаріати, військові частини.

«Указом створюються умови для переведення Збройних сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань України, оперативно-рятувальної служби цивільного захисту на організацію і штати воєнного часу», – йдеться в порядку денному.

Відповідний указ уже підписаний в.о. президента. Турчинов пояснив, що підписав цей указ «враховуючи продовження агресії в Автономній Республіці Крим, яку Росія намагається прикрити великим фарсом під назвою «референдум», який ніколи не буде визнаний ні Україною, ні усім цивілізованим світом».

«Враховуючи всю цю небезпеку, я підписав указ про часткову мобілізацію», – заявив Турчинов.

Тепер Рада має затвердити указ. Нагадаємо, що українська армія групується на східних та південних кордонах для противаги росіянам. Армія організувала перегрупування, пише

Коментарі
  • А я решил было. что этот ресурс умнее. А он разместил бред о введении военного положения не в заголовке новости, как Молодой Буковинец, но в первом же абзаце. Почитайте, что ли, что такое ведение военного положения в стране или её части
    http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1647-14
    Имейте хоть толику ответственности, не пугайте зря народ.

  • Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Щоб додати фото у коментар, необхідно в текст вставити ссилку на фото.

    Як вигадують кримінальні справи